Noua Ordine Mondiala


Cuvintele urmatoare sint doar un raspuns la o discutie, si reprezinta doar votul meu, in aceasta chestiune. Fiecare e dator cu un vot.

Afacerea cu vaccinele, gripa porcina, nu a fost doar o mica jmekerie pt bani. Pe linga ac ‘jmekerie’ sint atitea si atitea alte afaceri mai mari, unde nu s-a vazut asa de clar manipularea popoarelor, a guvernelor si excrocarea mondiala. Aceasta ‘jmekerie’ implica genocid, rau fizic la mase de oameni, implica organizatii mondiale si guverne marionete sau prostite, implica pierderea libertatilor individului samd, tot ce poate fi mai grav. Si daca pt un profit mic de 18miliarde se fac toate astea, de ce ar fi jmekerii timorati sa se abtina de la alte scenarii si comploturi, se vede deja din aceasta jmekerie ca nu au nici un fel de scrupule si sint in stare de orice, mai mult au puterea de a face orice.

Goebbels a facut propaganda de stat conform principiului ca o minciuna poate fi oricit de mare, daca va fi spusa suficient de des va fi crezuta. Si ma rog de ce ar fi americanii mai destepti decit germanii sau japonezii. Atit ca daca se intimpla din nou marile manipulari cu mari scopuri criminale, vor fi facute de ‘americani’ mai inteligent si cu mijloace mai moderne, mai puternice. Americanii au fost printre primii care au facut lagare de concentrare, epurari etnice, in razboiul de secesiune, dar fiind invingatori in acel razboi au rescris istoria, au cosmetizat-o.
Nu e legatura logica, ceea ce sustine la ONU deja seful unui mare stat este ilogic? Nu e posibil ca americanii sa fi doborit tocmai ei turnurile? Tocmai ca legatura logica e cea mai puternica. Indoieli pot fi doar in privinta tupeului. Simplu si in WWI si in WWII a fost la fel, poporului nu vroia innarmare, razboi, trebuia o isterizare a maselor, un pretext pt a justifica razboiulul in ochii cetatenilor. Daca e adevarata teoria conspiratiei cu turnurile, motivatia logica a acestui gest e prea clara: pretext pt cheltuieli colosale in razboiul contra terorismului, =afacerea de fatada, pretext pt invadarea zonelor petroliere, =a doua super afacere la fel de evidenta, pretext pt a face un pas in plus in dominarea mondiala si alte afeceri mai mari in background. Aceste alte afaceri nu sint asa evidente, dar aduc mai multi bani decit cu armele sau petrolul. Cind dolarul e moneda mondiala si faci sa oscileze cu 100% si stii ce urmeaza profiturile sint incalculabile. Cind o lume falimenteaza si cu toate aceste profituri vii apoi sa cumperi tot, aceasta este superafacerea. Si cind ai puterea sa faci toate astea, cind puterea ta creste de zeci de ori asa, te mai impiedici in colateral casualties??? Exact asta au facut dupa 1933 cind mii de banci americane au falimentat si au fost cumparate de acele putine mari banci. La fel dupa WWII USA care era fatada pt fortele oculte a ajuns la dominare economica si militara a lumii. Deci de ce nu, exista motivatia, exista precedente deovedite, nu exista nici un control nimeni sa-i opreasca. Daca nici un om din categoria lui Vintu nu a fost condamnat in Romania ce sa mai vorbim de alde Rotschild? Ei nici macar nu au ajuns sa fie acuzati. Am uitat deja din ce rahat am iesit acu 20 de ani? Cine isi uita trecutul il va retrai.
http://www.libertyforlife.com/jail-police/us_concentration_camps.htm

About Alex Imreh

http://www.aleximreh.ro http://www.facebook.com/alex.imreh 0742-669918
This entry was posted in Globalism Neoliberal. Bookmark the permalink.

5 Responses to Noua Ordine Mondiala

 1. Karla says:

  Marile manipulari ies la iveala mai devreme sau mai târziu…
  Zilele trecute societatea franceza a fost zguduita de descoperirea genocidului facut de americani in Guatemala in anii’20… pentru a testa antibioticele (abia descoperite) cateva sute de medici americani au inoculat cu buna-stiinta un virus mortal unei intregi populatii din Guatemala: femei, copii, barbati deopotriva. Zeci de mii de persoane. Te ia cu fiori…

 2. Alex Imreh says:

  http://nuvaccinurilor.blogspot.com/2009/11/toate-epidemiile-secolului-20-au-fost.html
  Mintea noastra refuza sa accepte ca 50milioane de oameni in Europa nu Guatemala au murit in urma vaccinarii – gripa spaniola. Spunem da da da, posibil, dar pur si simplu nu ne vine sa credem.
  Scrisoarea deschisa a medicului canadian Jean-Jacques Crèvecoeur e plina de fapte care par documentate dar prea socante pt a fi reale. Vezi pe linkul de mai sus, azi miine si in Franta poate, legea te va obliga sa te vaccinezi si daca refuzi vei fi internat intr-un lagar. Daca acest moment se apropie democratia devine o comedie, orice scenariu apocaliptic e posibil.

 3. Karla says:

  Ce am aflat nou din lecturile pe care mi le-ai propus e ca in toate cazurile de maladie noua sau tratament inovator, o populatie fragilizata si saraca e supusa experimentarii. E clar, ce s-o mai intoarcem…
  Totusi, in scrisoarea doctorului Crèvecoeur sunt cateva inexactitati, desi teoria lui e eligibila:)

 4. Alex Imreh says:

  “…exista o forta atat de bine organizata, atat de subtila, atat de perfecta si atat de patrunzatoare, incat e mai bine sa nici nu te gandesti macar la ceea ce ai putea intreprinde impotriva ei.” – Presedintele Woodrow Wilson.
  “Lumea e guvernata de cu totul alte personaje pe care nici nu le imagineaza cei ai caror ochi nu patrund culisele.” -omul de stat englez Benjamin Disraeli.
  http://www.rufon.org/forum/index.php?topic=1947.0
  http://www.rufon.org/forum/index.php?PHPSESSID=g6buehe8vgp3uokrmlpdaf7j80&board=10.0
  Ronin – IMPERIUL OCULTEI FINANCIARE

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s