Extraterestrul Nikola Tesla


Motto: “pământul este de fapt viu, având vibraţii electrice” (Nikola Tesla)


danlupu.wordpress.com/2009/06/04/„extraterestrul”-aroman-nikola-tesla-fragment-din-secretele-terreiistoria-incepe-in-carpati-de-eugen-delcea http://www.scribd.com/doc/38588600/Nicolae-Tesla-Extraterestrul-Aroman Din diverse relatari, se stie ca acesta avea de mic perceptii extrasenzoriale. Toni Victor Moldovan ne ofera amanunte: „Toate inventiile sale s-au derulat mintal, le-a vizualizat (…) Declara ca toate inventiile sale au fost perfectionate, au fost corectate intr-o proiectie mentala atat de reala incat niciodata un aparat imaginat de el nu a dat gres. Totul a functionat perfect, fara corectii ulterioare, totul a fost construit perfect, fara experimente preliminare.
Henri Coanda afirma despre Nicolae Tesla ca vorbea o frumoasa dar straveche limba romana. In 1899, in Colorado, construia un post de radio de 220 kw si realiza, prin telegrafie fara fir, transmisii la 1.000 de km; aprindea, totodata, de la distanta, lampile orasului si obtinea tensiuni de 12 milioane de volti!
Cea mai mare si importanta inventie a sa a fost, insa, o antena care emitea… energie pe sute de km, neconsumabila, exact ca niste unde radio, care ar fi facut inutila existenta petrolului, a termo/hidrocentralelor si a magnatilor petrolului, energie si industriei de autoturisme! Generatoarele Tesla aprindeau tuburi fluorescente prin unde de radio-frecventa, iar cele 10.000 de W aprindeau becuri pe o distanta de 30 km!! La fel ca si in cazul aparatelor de radio, aceste generatoare Tesla puteau avea… oricati consumatori!!!…

http://ro.altermedia.info/stiintatehnologie/nicolae-tesla-sau-un-roman-venit-din-alt-spaiu-i_3263.html Tesla a ajuns la concluzia că vremea ar putea fi controlată cu ajutorul energiei electrice. De numele său se leagă celebrul experiment Philadelphya şi primul contact cu alte civilizaţii, savantul recepţionând din spaţiu un semnal radio repetat.

http://www.descopera.ro/stiinta/4009052-genialul-tesla-inventatorul-mileniului-ii La 60 de ani, isi mai putea inca angaja trupul in acrobatii accesibile numai marilor atleti, iar ochii ii erau la fel de vioi ca ai unui copil. Mai mult de atat, se pare ca, de la implinirea varstei de 18 ani pana la moarte, lui Nikola nu i-a variat nici macar cu un kilogram greutatea corpului si, daca in copilarie era stangaci, la maturitate devenise ambidextru, folosindu-si cu aceeasi indemanare ambele membre superioare.Nicolae Tesla – la 40 de ani arata precum la 20 Uneori, devenea capabil sa vada tot aerul din jurul sau umplut cu “limbi de flacari vii”, manifestari subtile ale omniprezentei energiei eterice, a caror intensitate a crescut odata cu inaintarea in varsta si a atins punctul maxim la varsta de 25 de ani. …a inceput sa intreprinda ample calatorii mentale, in somn sau in stare de veghe, atat in locuri deja cunoscute cat si in cele nestiute, in orase si tari straine, unde intalnea personaje si isi facea prieteni. Aceste fantezii ii devenisera la fel de dragi precum experientele din viata reala. Urechea lui Tesla era un instrument extraordinar de captare a semnalelor acustice. Acest simt era in cazul sau de 14 ori mai dezvoltat decat in cazul unui om obisnuit. Colonelul Philip J. Corso, ofiter de informatii american, membru al Consiliului Securitatii Nationale a SUA si sef al Directiei Tehnologii Straine a Armatei Terestre SUA, a fost primul care a sustinut ca inventiile lui Tesla erau atat de avansate si de greu de inteles incat ele au fost reconsiderate numai dupa ce, la Roswell, s-a constatat ca extraterestrii foloseau tehnici… Tesla. Daca in anii ’30 ai secolului XX, inventiile lui Tesla erau publice, dupa moartea sa, in ianuarie 1943, au fost sechestrate si ascunse, sub autoritatea guvernului SUA. In 1915, Tesla oferise SUA proiectul unei rachete dirijate, mai perfectionata decat celebra V2 a lui Hitler. Cea mai importanta inventie a lui Nikola Tesla pentru apararea SUA si a Terrei ramane, insa, celebra “Raza a Mortii”, despre care credea ca va aduce pacea mondiala, tocmai pentru ca ea putea distruge intr-o clipa orase si armate intregi. Tesla insusi ar fi spus despre arma sa: “Aparatul meu imi permite sa trimit spre un punct foarte indepartat energii de trilioane de ori mai mari decat este posibil cu raze de orice alt fel.” Tesla a fost coordonator al proiectului Philadelphia si tot el a pus bazele primului accelerator de particule din lume, bazandu-se nu pe teoria relativitatii, mai tarziu emisa de Einstein, ci pe principiul fulgerului globular.

http://2012en.wordpress.com/2008/09/15/experimentul-philadelphia-ii/ Proiectul, initial conceput ca un set de cercetari ce viza obtinerea invizibilitatii radar a fost condus, pina in Martie 1942 de savantul Nicola Tesla , secondat de genialul matematician Dr. John Erich Von Neumann. Scopurile initiale ale proiectului au degenerat prin interventiile US Navy ajungindu-se, in final, la incercarea de a aduce materia in stare invizibila. Nicola Tesla a reusit acest lucru, partial, in anul 1936. In anul 1940, Marina a hotarit clasificarea proiectului si acordarea de fonduri nelimitate. Utilizindu-se calculele lui Tesla, a fost initiat un al doilea test, cu o nava mica, flancata de alte doua nave ce contineau echipamentul (generatoarele de energie respectiv generatoarele de cimp magnetic). Testul a reusit, mica nava, fara echipaj la bord, devenind practic invizibila pentru citeva minute.Tesla si von Neumann, au avut divegente majore vis-a-vis de utilizarea unei nave cu echipaj in cadrul experimentelor de invizibilitate. Tesla se temea de consecintele incalculabile ale prezentei oamenilor la bordul navei, in timp ce von Neumann nu considera asta un impediment. Ingrozit de posibilele implicatii, Tesla a sabotat echipamentul, si in martie 1942, a parasit experimentul.

In mai 1943, von Neumann a instalat un al treilea generator de cimp, contrar calculelor facute de Tesla, generator care nu a fost sincronizat cu celelalte doua. Acesta a scapat de sub control si a vaporizat un membru al echipei tehnice. Von Neumann a hotarit sa modifice din nou echipamentul, scotind al treilea generator de cimp. Pe 22 iulie 1943 au repetat testul. Nava a devenit invizibila, optic si radio, pentru citeva minute. La “revenire”, membrii echipajului prezentau ameteli si dificultati de coordonare, motiv pentru care testul nu a fost considerat relevant de catre US Navy, care a solicitat un nou test. Von Neumann, dupa o noua modificare a structurii echipamentului, a anuntat data de 12 august 1943 ca fiind ziua unei viitoare reusite.
Pe 12 august a avut loc experimentul. Timp de un minut, totul a fost in regula; USS Eldridge devenise, impreuna cu cei 33 de oameni de la bord, invizibila; apele golfului Delaware pastrau insa urma, adincitura in care, teoretic, se afla scufundata chila distrugatorului. Apoi s-a intimplat ceva. Contactul radio s-a intrerupt subit; pe locul unde fusese USS Eldridge a stralucit un fulger albastru. Distrugatorul disparuse. Fara urma. Dupa 3 ore, nava a revenit.  Citiva membri ai echipajului disparusera. Altii erau incastrati in metalul navei. Multi prezentau lesinuri succesive iar altii innebunisera. Marina a decis sa reia experimentul, fara echipaj de aceasta data; s-a intimplat in octombrie 1943. Nava a disparut pentru 20 de minute. La intoarcere, echipamentul era incomplet. Lipseau doua transmitatoare si un generator. Proiectul a fost inchis.

 

http://adevar-sau-conspiratie.blogspot.com/2010/01/fenomenul-tunguska-tesla-sau.html

http://filmedocumentare.com/secretele-disparute-ale-lui-nikola-tesla/

http://peswiki.com/index.php/Video:Tesla_Conspiracy

http://www.torrentz.com/search?f=tesla Tesla the Master of Lighting, Tesla The Race to Zero Point & Free Energy, The Eye of the Storm, Tesla Files 2007, The Genius Who Lit The World, The Missing Secrets Of Nikola Tesla, …

About Alex Imreh

http://www.aleximreh.ro http://www.facebook.com/alex.imreh 0742-669918
This entry was posted in History, Zero Point Energy. Bookmark the permalink.

1 Response to Extraterestrul Nikola Tesla

  1. Dumitru says:

    Nikola Tesla..a fost un geniu ,si nu cred ca il va egala cineva vreodata..El a fost un deschizator de drum al timpului sau..si a lasat o avere americanilor..Inventiile sale…care inventii nu au ajuns la omenire ..datorita lacomiei..unora..pacat ca peste acest om s-a asternut praful si uitarea…Respect pt. el..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s