HHO in Romania


http://www.4cleanenergy.de/html/produkte.html un producator german de boostere

http://www.greencarcongress.com/2005/11/hydrogenenhance.html#comment-11093310 ; http://www.watertorch.com/– Brown’s Gas (BG) is an industry-transforming technology with an annual revenue potential of $300,000,000.00 . . . just in cutting applications. There are dozens of diverse uses for this extraordinary gas.  http://en.wikipedia.org/wiki/Oxyhydrogen

http://www.loganclub.ro/forum/hho-t6459.html Aceasta tehnologie este destul de veche: electroliza apei. Diferenta fata de electroliza cunoscuta a facut-o un inginer american – Rodhes, parca. Adica nu a mai separat oxigenul de higrogen, obtinute la anod si catod. Astfel prin electroliza “common ducted” s-a obtinut un gaz interesant, un amestec stabil de hidrogen si oxigen, o apa …expandata, apa in stare gazoasa-HHO, (NU evaporata, ridicata peste temperatura de evaporare). Arde si inca foarte bine,  recompune dupa ardere apa din care provine,  combustibilul ideal, la prima vedere. Exista aparate de taiere, sudura pe aceasta tehnologie cu avantaje si dezavantaje.  Ca adjuvant al combustiei a fost cercetat serios de un anume Brown, bulgar de origine care a incercat sa faca un motor..cu apa, gazul rezultat se numeste gaz Brown.
Au inceput sa apara “N” inventatori, producatori si comercianti de asemenea instalatii care produc la bord, din curentul electric generat de alternator, pe un dispozitiv cat mai mic, acest gaz in vederea inlocuirii unei cantitati de combustibil in procesul de combustie si/sau asigurarii unei erderi cat mai bune.
Prin aditivarea …aerului in galeria de admisie cu un asemenea gaz Brown, consumat pe masura ce se produce la bord, se obtine o economie de combutibil clasic de pina la 30% si o valoare mai ecologica a noxelor. Obtinerea “la bord” presupune instalarea unei celule de eletroliza alimentata de la baterie care are o serie de protectiii pe partea electrica si pentru cazurile de “rateu” cand se poate intoarece flacara in generator.
Acesta are un furtun de colectare a gazului care se conecteaza la galeria de admisie – si aici sunt posibile multiple constructii ! Pe diesel cam asta e descrierea. Se pare ca HHO nu numai ca reduce consumul de combustibil dar are beneficii si la functionarea motorului, il intinereste, creste chiar si puterea motorului.

http://www.umbluliber.com/uncategorized/motorul-cu-apa-in-romania/ Din 1985 tehnologia este cat se poate de bine pusa la punct pentru a realiza motoare pe oxyhidrogen pe banda rulanta, dar firmele din industria petrolului se opun cu vehementa si ajung pana la inscenari macabre. Cutia in care ne aflam are peretii crapati, iar cei care tin capacul deasupra noastra sunt speriati de moarte, caci parghia folosita pana acum pentru a ne supune puterii lor incepe sa se rupa. Lumea are acces la energie gratuita, numai ca inca nu stie.

About Alex Imreh

http://www.aleximreh.ro http://www.facebook.com/alex.imreh 0742-669918
This entry was posted in Green Energy, Zero Point Energy. Bookmark the permalink.

2 Responses to HHO in Romania

  1. munteanul says:

    Ştiu că au fost oameni simpli care şi- au echipat maşinile, la ei acasă, în propriul garaj, cu motor pe hidrogen, iar în urma arderii rezulta apă. Ce poate fi mai curat decât atât?
    Poate o maşinuţă electrică încărcătă cu curent de la propria turbină eoliană. 🙂

  2. EUGEN says:

    http://WWW.ABELAUTO.RO – INSTALATII DE HIDROGEN AUTO COMPLETE

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s