Alex Reader – cersipamantromanesc


http://foaienationala.ro/conferinta-cu-gavril-vatamaniuc-erou-al-rezistentei-armate-din-muntii-bucovinei-videofotoaudio.html audio/video – 6 ani partizan in munti, 9 ani in inchisorile comuniste.

prim-ministrul-polonez-donald-tusk-polonia-respinge-raportul-rusiei-privind-accidentul-de-avion-de-la-smolensk

cersipamantromanesc.wordpress.com Culmea prostiei: Sorin Ovidiu Vîntu a depus la dosar un act medical pentru probleme cardiologice semnat de un ginecolog. * Fluierul piciorului este un dispozitiv de gasire a mobilei pe intuneric. * Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura. * O concluzie marcheaza intotdeauna momentul in care ai obosit sa gandesti. * Nu e destul sa fii tu norocos, mai trebuie ca ceilalti sa nu fie. * Probabilitatea sa intalnesti pe cineva cunoscut creste atunci cand esti cu cineva cu care nu trebuie sa fii vazut. * Stresul inseamna sa te trezesti urland, apoi sa-ti dai seama ca nu dormeai. * Toate femeile sunt bune:bune de nimic,sau bune la ceva. * Verighetele  sunt  cele mai mici catuse din lume.. * Cea mai buna metoda de a tine minte pe viitor  ziua sotiei tale este sa o uiti odata.

<Itzik merge la rabin sa-i ceara sfatul: Sa ma casatoresc cu Rashela sau nu? Rabi: Dragul meu fa cum vrei, oricum o sa-ti para rau.>

CADRILATERUL – CEA MAI VECHE TARA ROMANEASCA

cersipamantromanesc.wordpress.com/2010/12/18/arestarea-jurnalistului-moldovean-ernest-vardanean-a-fost-pusa-la-cale-de-rusia/ interviu Ilie Ilascu

cersipamantromanesc.wordpress.com/2010/04/06/misterul-mortii-lui-eminescu

Patriarhul Kirill avertizează asupra pericolului destrămării Rusiei pe criterii etnice.  La 11 decembrie curent, peste 5 000 de microbişti cu vederi naţionaliste ruseşti, foarte bine organizaţi, au desfăşurat mai întâi o „manifestaţie de protest împotriva persoanelor de naţionalitate neslavă”, iar apoi s-au dedat la un adevărat pogrom. Patriarhia Moscovei nu observă că în inima Rusiei chiar, în „oraşul-erou Moscova”, numărul moscheilor tinde să-l egaleze pe cel al bisericilor ortodoxe. Depăşită sub multe aspecte de realităţile şi tendinţele demografice din Federaţia Rusă, Patriarhia Moscovei încearcă să compenseze eşecurile misionare din interiorul propriei ţări cu o aberantă politică panslavistă, absolut străină Ortodoxiei noastre tradiţionale. Se va destrăma Federaţia Rusă pe criterii etnice?Nu putem şti cu exactitate. Dar faptul că Patriarhul Kirill a vorbit public despre posibilitatea unei asemenea perspective, înseamnă ceva.

videobataie-in-parlamentul-ucrainean-dupa-ce-iulia-timosenko-a-fost-arestata

dmt-molecula-spiritului-2010.html

S-a descoperit un Stonehenge amazonian

Necronomicon – cartea blestemata.

About Alex Imreh

http://www.aleximreh.ro http://www.facebook.com/alex.imreh 0742-669918
This entry was posted in Reader and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s