Codex Alimentarius in Romania – Initium


Ionut Dumitru / mail : Pe pachetele de pâine Titan scrie deja că pâinea este fabricată conform Codex Alimentarius. Am citit cu ochii mei.
România va experimenta pe populaţie produsul cancerigen Intium.
Experimentul  “Codex Alimentarius” începe cu România. De la 31 decembrie 2009,
Guvernul Boc a fost obligat de… UE să înceapă implementarea  “Codexului”, alături de alte 165 de state semnatare (95% din populaţia  planetei).
“Codex Alimentarius” este un pachet de norme după care se  vor alimenta populaţiile ţărilor semnatare. Acesta porneşte de la  principiul că Terra nu mai poate hrăni pe toată lumea natural, ca atare  se va trece la hrana artificială, din produse chimice, cea modificată  genetic etc. Adepţii Teoriei Conspiraţiei susţin că măsura nu este  altceva decât una de exterminare, care va reduce populaţia globului la  cca doua miliarde, o masă mult mai uşor de hrănit şi de controlat de  forţele oculte.
Nu a trecut o lună şi iată că apare ştirea că România  este prima  ţară din lume care va folosi în agricultură un compus  chimic pe bază de initium, un ingredient activ din noua clasă a  substanţelor chimice impuse de “Codex Alimentarius”. Produsele vor  furnizate de compania germană BASF şi vor fi folosite pentru culturile  de struguri, cartofi, roşii, castraveţi şi ceapa.
Pentru publicul larg  se spune că “beneficiile pe care le-ar aduce această substanţă sunt  legate în primul rând de combaterea dăunătorilor, dar, totodată ea  micşorează şi durata în care se obţine recolta.” După ce acest produs va  fi experimentat în România, urmează să fie omologată utilizarea  lui şi în Olanda, Germania , Franţa, SUA, Canada  şi Marea Britanie.  Neoficial, conform cercetătorilor care combat “Codex Alimentarius”,  folosirea produselor cu initium sporeşte cu până la 65% rata riscului de  cancer de colon, substanţă care intră rapid în combinaţii chimice,  devenind reziduală în organism. De pilda 1 mg de initium intrat în  organism o singură dată se elimină în aproape un an. Or, dacă acest  produs este folosit zilnic, practic el nu mai este eliminat din  organism. Apoi, aşa cum initium ajută la creşterea rapidă a celulelor  leguminoase, la fel de repede va conduce la mărirea tumorilor maligne.  (S.L.)
D-zeu să-i ajute pe români.
www.energielibera.net
pressreleasepoint.com/first-approval-worldwide-fungicides-initium-wine-and-vegetables
Pe  acest site BASF-ul se lăuda pe 11 ianuarie !!!!!! că pentru prima dată  în lume a fost autorizat într-un timp record fungicidul Initium care în  România va fi vândut sub numele EnervinT. Acum cineva ar putea spune : şi ce dacă, este un nou fungicid ce creşte producţia.  Ce mă  intrigă pe mine este viteza cu care a fost aprobat şi băgat pe piaţa  românească. Probabil nu vei putea să vinzi cartofi decât dacă dai cu  Initium… Te cruceşti  de ce sunt în stare conducătorii noştri pe care I-AM ALES. În ce  ţară trăim???? Ar  fi bine să răspândiţi cât mai mult informatia pt. că aşa cum s-a  întâmplat cu vaccinurile contra cancerului de col uterin şi împotriva  gripei porcine  se pare că nu este în zadar.
Poate, cine ştie, deşi ni se cântă de 20 de ani “Deşteaptă-te române”, poate totuşi ne vom deştepta odată.

About Alex Imreh

http://www.aleximreh.ro http://www.facebook.com/alex.imreh 0742-669918
This entry was posted in Bio, Codex Alimentarius, Forţa Ideilor, Globalism Neoliberal, Sănătate and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

1 Response to Codex Alimentarius in Romania – Initium

  1. Alex Imreh says:

    Janine Dean: Pensionarul-otravă

    Klaus „Mengele” Fabritius, vicepreşedinte la Produsele de Protecţia Plantelor

    Proaspăt pensionar, Klaus Fabritius, un fel de Mengele de pe la noi al culturilor de legume şi fructe, pare de neclintit din fruntea a tot felul de comitete şi comiţii naţionale. În vârstă de 68 de ani şi pensionat în septembrie anul curent, Fabritius a fost recent uns drept vicepreşedinte al Comisiei Naţionale de Omologare a Produselor de Protecţie a Plantelor, unde reprezintă Ministerul Sănătăţii. Dacă ar fi să respectăm adevărul istoric, Klaus al nostru ar fi trebuit să reprezinte cimitirul Belu Botanic. Personajul nostru a devenit cunoscut după ce în calitate de şef de laborator la Institutul de Sănătate Publică Bucureşti în lunile septembrie şi octombrie 2009, ISP a acordat avizul sanitar pentru produsele omologate Orvego şi Enervin, ambele conţinând substanţa activă „Initium”. Dealtfel, din acest motiv a şi fost poreclit de către cunoscuţi Klaus Initius. “Am avizat produsele în baza studiilor toxicologice efectuate în laboratoarele acreditate din Germania, care au evidenţiat că substanţa activă initium nu prezintă pericol din punct de vedere toxicologic. De asemenea, testele au arătat că produsul nu se acumulează în organism şi este eliminat în 48 de ore”, declara în primăvara acestui an, herr Klaus. Ce nu spunea marele biolog este faptul că la noi în ţară s-au efectuat studii doar pe şobolani. Ştirea că România urmează să fie prima ţară din lume care să utilizeze împotriva dăunătorilor culturilor de cartofi, roşii, castraveţi, ceapă şi ai strugurilor un fungicid ce conţine initium l-a şocat până şi pe fostul ministru al Agriculturii, Mihail Dumitru. “A primit omologare temporară, de doar trei ani, iar, dacă vor fi dovezi că este nocivă, va fi retrasă”, declara acesta în urmă cu aproape un an. O opinie cu totul diferită şi extrem de tranşantă a avut profesor doctor Gheorghe Mencinicopschi, directorul Institutului de Cercetări Alimentare: “initiumul este un poluant care are efecte adverse în momentul în care ajunge în organism prin intermediul alimentelor. Aceste studii, despre care se tot vorbeşte că au fost făcute în străinătate, sunt un fâs! De pildă, când prăjim cartofi se nasc anumite substanţe toxice. Nu ştim ce se petrece când initiumul din alimente intră în contact cu aceste substanţe, pentru că s-au efectuat teste doar pe şobolani. Un singur miligram de initium care este introdus în organism are nevoie de un an pentru a fi eliminat”. Cu toate acestea, cineva acolo sus îl iubeşte tare mult pe acest Mengele etnobotanic de vreme ce i s-a încredinţat un nou post de răspundere, culmea, în Comisia de Omologare a Produselor de Protecţia Plantelor.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s