‘Doar o mama ingrijorata …’


Anca Bodocanwww.facebook.com/group/pages/IO-NON-CI-STO

..m-am ocupat putin despre ADHD ocazie cu care am constatat ca avem si in Romania deja o gramada de copii drogati cu amfetamine, prozac, pentru asa zisa boala inventata… mi-AU SCRIS O GRAMADA DE MAME- tocmai pentru ca sunt mama si pentru mame m-am afectionat de cauza asta..

“Controversele pe marginea diagnosticarii copiilor cu ADHD sunt cunoscute. Initial, “biblia” psihiatrilor americani DSM – Manualul de Diagnostic si Statistici ale Bolilor Psihice Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders – reunea sub aceeasi umbrela copiii cu simptome ca cele considerate acum de hiperactivitate sub diagnosticul de ”leziuni cerebrale minore”. Cand cercetatorii au recunoscut ca nu aveau dovezi ale acestor leziuni, eticheta s-a schimbat in ”disfuncție cerebrala minora”. Aceasta s-a transformat apoi in ”reacție hiperkinetica”, ulterior in ”sindromul deficitului de atentie cu (sau fara) hiperactivitate”, si in final ”sindromul deficitului de atenție si al hiperactivitatii”. ”Ceea ce este diagnosticat de un medic ca hiperactivitate poate fi considerat tulburare emotionala sau sindromul copilului rasfatat de către un alt medic”, sustinea Kenneth D. Gadow, profesor de educatie speciala la State University New York, citat intr-un vechi studiu din 1989.

In acest studiu, se subliniaza si aspectul mediului in care traieste copilul: “problema ar putea fi scoala”. “De ce parintele isi evalueaza intr-un fel copilul acasa si in alt fel profesorul, la scoala? Raspunsul este simplu: cei mici se comporta diferit in medii diferite. Un mic experiment realizat in 1976 a comparat un grup de hiperactivi dintr-o clasa traditionala cu un grup dintr-o clasa in care copiii erau liberi sa se miste prin sala, iar profesorul planifica lectiile in colaborare cu cei mici. Un an mai tarziu, primul grup de hiperactivi nu prezenta schimbari. In clasa deschisa insa, “scorurile” de hiperactivitate scazusera semnificativ. Un experiment similar care compara copii hiperactivi cu un grup de copii “obisnuiti”  a conchis ca diferentele dintre cele doua categorii, judecate de cercetatori, nu de profesori – erau semnificative in clasa formala, dar dispareau complet in cea deschisa.”

Se poate adauga ca aceeasi companie care produce medicamentele (dealtfel multe periculoase) are si intreaga campanie de informare in posesie :site-uri, reclame tv, campanii nationale. De anul viitor se preconizeaza un program prin care toti copiii din scoli vor participa la testari facute de “specialisti”…asa ca, aviz parintilor.

www.autism.ro/forum/viewtopic ..acest comentariu desi a fost postat pe un site despre autism este doar o explicatie logica la cum functioneaza comertul cu ADHD

youtube.com/watch?v=MKZXH7MOwjI&feature=related ; The Truth about ADHD from their mouth! ; Prescription Drug Abuse / PSA Video

Prescription Drug Abuse / PSA Video. From the public domain. Most people take medicines only for the reasons their doctors prescribe them. But an estimated 20 percent of people in the United States have used prescription drugs for nonmedical reasons. This is prescription drug abuse.

Psihomedicamentele la copii! ..ai sa iti amintesti poate peste exact vreo 5 ani (atat dureaza pana psihotratamentele degenereaza in adevaratele droguri). parintii cu copii diagnosticati cu adhd nu stiu- imi scriu o gramada de mame; in Romania se dau psihomedicamente la adhd care s-au dat in america pentru schizofrenie acum vreo 10 ani si apoi s-au scos… ; tratamentele pshofarmacologice s-au extins(aceleasi pe baza de amfetamina, prozac, etc)si la copiii bolnavi de autism..de ce le prescriu medicii, cred ca nu mai trebuie sa iti spun…

In primul rand cand e vorba despre vaccinuri parintii in Romania ar trebui sa ceara statului URGENT un centru national de vaccinari!In toate tarile UE exista! Statul isi asuma macar in acest fel raspunderea pentru alegerea, conservarea si administrarea vaccinului asa zis obligatoriu (pentru ca nimic, cum probabil stii nu e obligatoriu). In Romania, eu nu as face vaccin copilului! De ce? E o jungla. Parintele e la mana doctorului de familie sau mai rau, a unei farmacii si de la conservarea, manipularea vaccinului si pana la administrarea lui (care ar trebui facuta in urma unui consult riguros copilului) totul e anapoda!
Exemplu din UE: exista un centra national de vaccinari; acolo statul alege (deci isi asuma raspunderea!) Vaccinurile pe care le considera indispensabile (oferindu-le astfel gratuit). Asadar, cele de pe lista gratuite, stii macar ca nu le alegi doar tu ca parinte, statul raspunde de asta… E adevarat si acolo statele sunt “vandute ” multinationalelor insa si raspund pt. asta in caz de efect secundar! Vaccinurile optionale se fac tot acolo, in centre, ei recomanda, tu ca parinte alegi (dar alegi dupa o informare complexa). Mai exista o “rotita” importanta in administrarea unui vaccin: injectia propriu zisa! Copilul trebuie consultat foarte bine, (nu are voie nici sa fi avut ochii iritati inainte cu doua saptamani -ca exemplu), consult care in Romania nu se face!
Chiar si pt. vaccinurile mai vechi (cele antipolio,etc) trebuie analizata istoria medicala a familiei (mamei, mai ales). ..e mult mai complicat decat pare…
Un vaccin despre care trebuie sa stii cate ceva este cel impotriva tuberculozei care se administreaza la nastere ..e valabil doar 4,5 ani! Lucru pe care toti medicii il stiu dar nu il spun populatiei si parintilor! Copiii nostri intrati in colectivitate nu mai sunt imuni la TBC !
Vaccinurile nu sunt de exemplu indicate copiilor care au parinti vegani sau vegetarieni! O mama vegetariana chiar si cand a fost gravida nu va trebui sa vaccineze copilul, aproape toate vaccinurile au in compozitie proteine, celule, molecule din corp animal! Fatul nascut dintr-o vegetariana poate sa nu tolereze DELOC aceasta compozitie!
Despre mercur in vaccinuri: mercurul si expunerea populatiei la mercur este foarte veche si desi pare ciudat, pe cale naturala-adica din ambient, omul asimileaza astazi o concentratie mai mica decat in trecut..deci pe cale naturala este mai putin expus, insa intoleranta la mercur exista si imbolnaveste! Exista corelatii incredibile de exemplu intre becurile ECO (care consuma putin dar contim MERCUR!) si noile migrene asa-numite “de birou’’!
Dar sa ne intoarcem la vaccinuri: cum putem stii daca copilul nostru va suporta un vaccin care contine mercur fara a avea efecte secundare ca autism, sau chiar leucemii, etc…
S-a demonstrat de exemplu ca soldatii care au facut misiuni au copii cu un procent foarte mare de autism, retard si chiar handicap…in sangele parintilor ca si al copiilor s-a gasit o concentratie foarte mare de mercur, plumb, etc…
O decoratoare de portelan …este o mama expusa la risc… Un copil cu parinti agricultori, care nu iau contact toata ziua cu metale grele are foarte mici sanse sa se nasca deja contaminat cu mercur si deci sa “umple paharul” mercurul din vaccin!

Adevarul despre vaccinuri. Fostul ministru al Sanatatii din Finlanda rupe tacerea

CE CRED DESPRE CAMPANIA ANTIVACCINURI!
Cred ca exista un punct mare interogativ: medicina mai vrea sa previna boli sau sa le vindece total? Ce sa mai vorbim de disparitia bolilor..convine multinationalelor?
Statul nu ar trebui sa lase oamenii in voia si la decizia multinationalelor, dar asta va face.

PENTRU VIITOAREA MAMICA: cititi tot ce puteti despre bisfenol exemplu link: desprecopii.com/info.asp?id=2110 ; desprecopii.com/info.asp?id=2110 ; niehs.nih.gov/sya-bpa.cfm ; ourstolenfuture.org/newscience/oncompounds/bisphenola/bpauses.htm
acum au aparut plasticuri fara bisphenol – FALS! cel mai precaut este sa urmariti ca parinti regula: FARA PLASTIC si mai ales fara plastic incalzit!

Since You Asked – Bisphenol A ; www.niehs.nih.gov ; Dr. Bucher presents key NTP conclusions on BPA. (http;//www.niehs.nih.gov/news/media/questions/mp3/bucher-key.mp3) (542KB) Dr. Bucher describes what “some concern” means. (http;//www.niehs.nih.gov/news/media/questions/mp3/bucher-some-concern.mp3) (726KB)Dr. Bucher discusses BPA metabolism.

http://smartwoman.hotnews.ro/alaptarea-la-san-selectie-naturala-cate-mame-au-posibilitatea-sa-analizeze-laptele-ca-sa-poata-completa-minusurile.html si ceea ce nu am scris aici este ca DA ..in UE mamele au posibilitatea sa isi duca laptele matern la analize in fiecare luna (ca sa vada daca compozitia are destule substante nutritive) in Romania NU! ACUM S-A RELANSAT ALAPTAREA LA SAN ca o moda mondiala doar pentru ca se economiseste foarte MULT! Copiii insa nu au sanse egale la sanatate in acest fel: un copil cu mama anemica de exemplu, va fi anemic, s.a.m.d

Alaptarea la san- selectie naturala? Cine verifica daca mama e nutrita perfect, sanatoasa?

http://www.youtube.com/watch?v=CKrUa4vaPuo ; Planul De Depopulare – Noua Ordine Mondiala

About Alex Imreh

http://www.aleximreh.ro http://www.facebook.com/alex.imreh 0742-669918
This entry was posted in Otravuri and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to ‘Doar o mama ingrijorata …’

  1. Pingback: Noua Ordine Mondiala, Agenda Finala | blog 2012NumaratoareaInversa.ro

  2. Pingback: Pentru părinți – evitați conflictele cu copiii

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s