Comunism=Liberalism=Banditism. Doua feţe ale uneia şi aceleiaşi monede << Ion Tcaci


Ion Tcaci > iontcaci.wordpress.com/2011/02/03/comunismliberalismbanditism/

În timpul sovietic comuniştii aveau pentru toţi cei care făceau un pas în afara sistemului eticheta de “Враг Народа” – adică duşman al poporului. Nu conta că nu aveai tu nimic cu nimeni, mai ales cu poporul din care vrei nu vrei făceai parte.

Acu, dacă încerci să exprimi o părere antioccidentală, nu eşti de acord cu investiţiile străine comunismliberalismbanditismsau te uiţi rău la cei care-şi zic liberali, dar în esenţă nu sunt decât tâlhari, îndată eşti etichetat “COMUNIST”. Poţi să încerci să lămureşti că scuipi pe comunism la fel cum scuipi şi pe liberalism, nu are importanţă, nu eşti liberal înseamnă ca eşti COMUNIST – VRAG NARODA.

Diferenţa între fostul regim şi actualul este doar în mijloacele prin care se menţine, cel sovietic prin brutalitate-omor, lagăre de concentrare şi puşcării, iar acesta liberal prin minciună-manipulare, corupere, şantaj, creşteri sau căderi în ierarhia socială…

Societatea de acum este la fel ca cea de atunci şi la fel ca întotdeauna; marea majoritate este sub influenţa efectului de turmă, pune unul mâna pe piatră – pun toţi, strigă unul hai la vot – strigă toţi că trebuie de votat, ajunge unul să câştige nu ştiu prin ce mijloace un milion – toţi cu aceasta-şi bat capul chiar dacă niciodată nu vor avea mai mult de o mie de lei în buzunar.

Liderii maselor, elita politică şi în genere elita este reprezentată de nişte râsuri, nişte degradaţi moral care sunt capabili să facă miliarde de compromisuri pe săptămână numai să-şi menţină poziţiile (fundul în fotoliu). La fel cum fosta elită sovietică era gata să masacreze milioane pentru a se menţine, la fel şi actualii, doar că ei îşi omoară lent supuşii. Zilnic elita noastră din orice domeniu adoptă mii de hotărâri care sunt menite să menţină lucrurile în actualul făgaş, adică să îi menţină pe ei în capul mesei, promovări în funcţii şi destituiri, proiecte falimentare pentru instituţiile pe care le reprezintă doar să fie mine de aur pentru bugetul personal.

Zilnic societatea este impusă să creadă că dacă nu eşti curvă – nu supravieţuieşti! Şi societatea însuşeşte bine această lecţie greşită.

Dacă încerci să zici un cuvânt împotriva acestui sistem putred până în măduva oaselor – îndată sar toţi în capul tău cu strigătul COMUNISTULE!!! Cu toate că nimeni din cei care strigă nu a citit nici o lucrare fundamentală ce stă la baza comunismului sau liberalismului pentru a fi în stare să înţeleagă în esenţă aceste sisteme.

Încă o asemănare între liberalism şi comunism este că fiecare educă şi creează un tip de om: omul sistemului, modele care nu se deosebesc mult unul de altul. Omul educat în comunism, ziua strica bisericile şi ţinea discursuri înflăcărate ateiste la adunările de partid, iar seara pe ascuns î-şi boteza copiii – “pentru orice eventualitate”… Omul educat în liberalism, cu dreapta-şi face cruce iar cu stânga arată cu degetul la preoţii “habotnici” care militează împotriva sodomiei, prozelitismului sectar, ecumenismului…

Aceste două sisteme tâlhăreşti sunt doar doua feţe ale uneia şi aceleiaşi monede.

About Alex Imreh

http://www.aleximreh.ro http://www.facebook.com/alex.imreh 0742-669918
This entry was posted in Distributism and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s