Sampanie, piscoturi si caviar, aduse pe tava, in celula lui Stanculescu, de insusi directorul penitenciarului


Şoc: “GENERALUL” – ghips, Atanasie STANCULESCU, (PUSCARIAS de LUX care este servit, cu SAMPANIE, in celula, chiar de catre DIRECTORUL penitenciarului JILAVA) = motivul SECHESTRARII si CONCEDIERII ABUZIVE a ofiterului Sergiu STUPU!

L-a asasinat pe generalul Vasile MILEA, pentru a putea deschide calea Directiei a IX-a a KGB spre locatia si arhivele UM 0110. Este suspectat, de catre ofiteri superiori ai Armatei Romane, si de implicare in decesul suspect al generalului Stefan GUSA. In timpul “revolutiei”, tot el a fost prins in flagrant, de catre generalul Iulian VLAD si colonelul Dumitru PRICHICI, cand taia legaturile telefonice ale acestora, din Comitetul Central. Stanculescu – caci despre acest INFRACTOR deosebit de periculos este vorba, se afla, in data de 22 decembrie 1989, la pupitrul de control al telefoanelor interioare si exterioare ale CC si a impiedicat convorbirile generalului VLAD, seful Securitatii Statului, cu sefii inspectoratelor DSS din Bucuresti si din tara. Iulian VLAD voia sa le transmita acestora comanda de a preda absolut tot armamentul din dotare, si voia, de asemenea, sa ii instiinteze ca il va trimite personal pe colonelul D-tru PRICHICI pentru a verifica daca i-au fost duse la ideplinire ordinele, doar ca V.A. Stanculescu a incercat sa opreasca acest lucru tocmai pentru a dezlantui un razboi civil. Toate aceste amanunte se gasesc si in cartea “Condamnati la tacere” a col. D-tru Prichici.

VINOVAT principal de genocidul si de lovitura de stat din decembrie ’89, dupa atatia ani in care a zburdat in libertate gratie celuilalt criminal Ion ILIESCU, generalul “Ghips” a fost condamnat abia in urma cu doi ani, in sfarsit, la 10 ani de temnita. Surse credibile din serviciile secrete ale Romaniei afirma ca, in noiembrie 2009, atunci cand Realitatea TV a scos “pe piata” mizeria casetei video in care Basescu ar fi “batut” un minor, “miza nu era campania electorala, ci tentativa de fortare a sefului statului, pusa la cale de complicii lui Stanculescu, de a semna gratierea criminalului”. Basescu s-a dovedit a fi de un milion de ori mai bun roman decat noi toti la un loc si, dand dovada de fermitate, n-a cedat santajului si presiunilor venite dinspre tradatori, si a refuzat sa-l elibereze. Lucrurile pareau intrate pe fagasul normal, iar Stanculescu – asa cum stie toata lumea, si cum stie inclusiv Presedintele tarii – isi ispaseste in continuare pedeapsa si rigorile legii, in puscaria JILAVA. Sau, cel putin asa credeam, pana cand mai multi angajati ai penitenciarului, dar si detinuti de acolo, ne-au semnalat un fapt pe cat de grav, pe atat de socant: sfidand OMJ 2714/C, sfidand legea Romaniei, sfidand orice, Victor Atanasie STANCULESCU este vizitat, la orice ora din zi si din noapte, in ciuda tuturor regulamentelor, de catre un oarecare Lucian Cornescu RING. Sub umbrela unei false legitimatii de “presa” (Uniunea Ziaristilor Profesionisti din Romania, un “for” nestiut de nimeni si care nu reprezinta pe nimeni, ba nici statut juridic nu are!), RING, in complicitate cu comisarul-sef Catalin STROE – directorul penitenciarului JILAVA – intra in celula lui Stanculescu ca la el acasa. Si nu ORICUM: portile penitenciarului se deschid larg, iar Cornescu-Ring patrunde in puscarie cu tot cu autoturismul din dotare, un luxos Mercedes. Lucru pe care nici macar ofiterii care lucreaza acolo nu au voie sa il faca, ei parcandu-si intotdeauna autoturismele IN AFARA zidurilor penitenciarului.

Intorcandu-ne la ceea ce se petrece in Jilava, fara ca Ministrul Justitiei sa banuiasca macar, mentionam ca aceste “vizite” se lasa invariabil cu SAMPANIE, piscoturi si caviar, aduse pe tava, in celula lui Stanculescu, de insusi directorul penitenciarului. Mai mult de-atat, Stanculescu, desi detinut, paraseste celula fara nicio problema si il conduce pe Ring, in vazul intregului personal, dar si al detinutilor, pana la… poarta. Pe de alta parte, singurul om care putea impiedica o asemenea grozavie, ofiterul Sergiu STUPU, seful Securizarii Penitenciarelor din intreaga tara, ce avea locul de munca tocmai in penitenciarul JILAVA, a fost SECHESTRAT, de catre directorul STROE si de adjunctul acestuia, intr-o celula (lucru nemaiauzit in istoria mondiala!), exact in momentul vizitelor lui Ring, pentru a nu putea raporta la minister incidentul! STUPU a fost intr-un final “eliberat” de catre Politia Ilfov, careia i s-a adus la cunostiinta abuzul prin apelul de urgenta 112. Apoi, fara ca Silviu Predoiu, ministrul Justitiei, sa aiba habar, directorul STROE l-a demis pe STUPU, in ciuda faptului ca acesta era si avertizor de integritate, si lider de sindicat. VOM REVENI CU ALTE AMANUNTE.

Simona Ela FICA

About Alex Imreh

http://www.aleximreh.ro http://www.facebook.com/alex.imreh 0742-669918
This entry was posted in Communism, Mafia and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s