1 Decembrie 2012 – azi Alba Iulia a fost ”a noastră”. POLITICIENII PLEACĂ, CIANURA RĂMÂNE!!


Dupa ce anul trecut la Alba-Iulia steagurile SRM s-au băgat peste tot in fața camerelor TV, totul fiind cenzurat, anul acesta reprezentanții puterii de la București nu au mai indrăznit sa vină la sărbătoarea natională. Steagurile Salvați Roșia Montana si cele unioniste au dominat Alba-Iulia, azi Alba Iulia a fost ”a noastră”! Nu s-a transmis nimic în direct la TV, jandarmii și-au facut datoria civilizat. Ionuţ Părăuşanu: Anul trecut pe 1 dec eram trași de braț din mulțime la Arcul de Triumf, de jandarmi în civil, puși în fața camerelor de luat vederi să ne identificam pentru ca am afișat un drapel pe care scria “Salvați Roșia Montana”. Astazi suntem tot aici si mai puternici.  Marina Stefan: Gazele de șist și cianura – doua fațete, ACEEAȘI problemă.

Ziua a inceput furtunos cu unioniștii: ”Unirea face puterea!”, ”Sîngele apa nu se face!”, BASARABIA E ROMÂNIA! Apoi au venit ‘eco-teroristii’. Iată că a fost spart si embargoul mass media www.realitatea.net/proteste-de-1-decembrie-unirea-basarabiei-cu-romania-si-anularea-proiectului-rosia-montana Dar binențeles a rămas cenzura, iată ce nu apare în mass media, au fost CENZURATE scandarile SRM: ”Toate partidele / Aceeasi mizerie!”, ”Politicienii si RMGC otravesc oamenii, distrug natura”, ”E România / E țara noastră / Ne-am săturat de politica voastră!”, ”Toate partidele / Fură prin Rotație!”, ”Trădarea de țară / In aur se măsoară!”, ”Înăuntru hoții / Afară patrioții”, POLITICIENII PLEACĂ, CIANURA RĂMÂNE!!

07080001020304100609140511

Asteptam raspunsul premierului Victor Ponta la intrebarea: Cetatene Victor Ponta, o iei in căsătorie pe domnișoara Cianură? Acesta poate fi doar DA sau NU.

About Alex Imreh

http://www.aleximreh.ro http://www.facebook.com/alex.imreh 0742-669918
This entry was posted in Revolucion, Rosia Montana and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s