Cine controleaza mass media din România


Întreaga mass-media națională este controlată și condusă din umbră de către 7 mari magnați evrei, maeștri desăvârșiti ai informării pe jumătate sau mai bine spus ai dezinformării. De ani buni, mass-media servește cu loialitate numai și numai interese economice străine țării, ferind de ochii românașului realitatea și viitorul apocaliptic al țării.

ADEVĂRAȚII STĂPÂNI AI ROMÂNIEI!

I. Stăpânul “Hearst ” William Randolph Hearst faimosul evreu american care a fondat imperiul său numit Hearst în toata lumea. In România îi spune “Sanoma Hearst Romania SRL” și directorul general este bineînțeles o evreică pe nume Elisabeth Loesberg .

Compania Hearst deține următoarele ziare publicații: Beau Monde, Bucătăria de azi, Casa și grădina, Cosmopolitan, Femeia, Femeia de azi, FHM, Mami, Mămica de azi, Marie Claire, Național Geographic, Sănătatea de azi, Story.

II. Stăpânul “Ringer” Michael Ringier împreună cu soția sa Ellen Ringier sunt evrei din Elveția care dețin o megacompanie  internațională. Directorul general al “Ringer România” este bineînțeles un evreu pe nume Marius Hagger. Numele său de familie Hagger este de origine evreiască.

Compania  Ringer România deține urmatoarele publicații: 100 cele mai bune companii pentru care să lucrezi, 100 femei de succes, 300 cei mai bogaţi români, Bolero, Bravo, Bravo Girl, Capital, Compact București, Evenimentul Zilei, Evenimentul Zilei de Duminica, Evenimentul Zilei – ghid TV, Libertatea, Libertatea – Ediția de duminica, Libertatea Integrame, Libertatea pentru femei, Libertatea pentru femei – Horoscop, Libertatea pentru femei – Rețete, Libertatea pentru femei – Totul pentru mama mea, Libertatea Special Sănătate, Libertatea – Supliment Weekend, Lumea Femeilor, Lumea Femeilor Style, TVMania, TV Satelit, Unica, Unica Wedding

III. Stăpânul „Media Promo Valores” Hadrian Mateescu. Atât Hadrian Mateescu cât și directorul general al ziarului Click sunt evrei!  Adrian Halpert, directorul și Mateescu sunt cunoscuți de către A.N.R. ca fiind evrei încă din 12 Noiembrie 2007. Numele de familie Halpert este de origine evreiască.

Media Promo Valores deține urmatoarele: Adevărul, Adevarul de Seară, Averea,
Averea Ghid TV, Click, Click! de Duminică, Click! Ghid TV, Dilema Veche, Dilemateca.

IV. Stăpânul  „Central European Media Enterprises” Ronald Lauder este un evreu cunoscut și președinte al CME. Această companie evreiască se extinde pe tot cuprinsul Europei Centrale și de Est. Pe 10 Iunie 2007, evreul Ronald Lauder a fost ales președintele Congresului Mondial Evreiesc . Fiica sa, Jane este căsătorită cu un evreu pe nume Kevin Warsh care este guvernator la Rezerva Federală SUA. Președintele  CME din România este evreul Adrian Sârbu .

Central European Media Enterprises deține următoarele publicații: Acasă, MTV România, Pro Cinema, Pro TV, Pro TV Internaţional, Sport.Ro.

V. Stăpânul  „Kohlberg Kravis Roberts” Aceast stăpân se extinde în toată lumea, în special în SUA și în Europa. Fondatorii și patronii KKR sunt evreii: Jerome Kohlberg , Henry Kravis si George R. Roberts. KKR deține mai multe sub-companii, printre care: ProSiebenSat.1 Media AG si SBS Broadcasting Group .

Kohlberg Kravis Roberts, prin cele două sub-companii menționate mai sus deține, urmatoarele posturi TV: România, Prima TV (este transmis și în Moldova), Kiss TV (se numea inainte de noiembrie 2006: TV K Lumea) și următoarele posturi de radio: România,
Kiss FM (înainte îi spunea Radio Contact, disponibil și în Republica Moldova), Magic FM, One FM.

VI. Stăpânul „News Corporation” News Corporation este una dintre cele mai mari company din lume. Aceasta companie mare este deținută de cripto-evreul Rupert Murdoch care s-a născut în Australia. Mama sa fiind evreică „filantroapa” Dame Elisabeth Murdoch.

B1TV este deținut în proportie de 12,5% de  News Corporation. Cine deține restul de 87,5% rămâne sub semnul întrebării încă. Este posibil să fie un român, un străin european sau poate cine știe, tot un evreu. Momentan rămâne sub semnul întrebării. News Outdoor Group este o subcompanie a News Corporation care se ocupă cu publicitatea outdoor (bannere sau panouri mari prin orașe sau în afara lor).

VII. Alte companii deținute și conduse de evrei în România: Bine! pentru mine (revista), Peter Jansen este directorul. Slab sau Gras (revista) Otilia Ostrotki este directorul general al revistei, numele sau de familie Ostrotki derivă din  Ostrowski .

Acest material este oferit de Radu Roncea.

About Alex Imreh

http://www.aleximreh.ro http://www.facebook.com/alex.imreh 0742-669918
This entry was posted in Big Business, Manipulari, diversiuni and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

1 Response to Cine controleaza mass media din România

  1. Nagy Attila (Puli) says:

    Este un arhetip vechi, problema!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s