Alexandra Teodor – Poporul care se implica doar in ziua de vot, este mort. Directia se schimba de la macaz, nu in gara!


Truda-acest video nu e o instigare la omor, este pur si simplu o teorie, Teoria Lunetistului.

PUE

Ioana LupeaMonopolizarea politicii de către un grup restrâns de indivizi – politicieni şi rudele ori protejaţii lor, brokeri de putere din serviciile secrete, oameni de afaceri:

Chiar dacă nu au o înţelegere verbală sau una scrisă şi semnată, Traian Băsescu şi Victor Ponta se ajută unul pe celălalt să-şi atingă obiectivele politice. Cei doi se potenţează reciproc prin atacurile cotidiene astfel încât primul să mobilizeze voturile anti-Ponta şi cel de-al doilea voturile anti-Băsescu. Mai grav este că tandemul Băsescu – Ponta crează percepţia că în afară de el nu mai există viaţă în politică, otrăvind în acelaşi timp spaţiul public cu insulte şi informaţii din viaţa personală pe care doar cei care cred şi nu cercetează le mai pot priza. Băsescu şi Ponta, cu sprijinul necondiţionat al televiziunilor subordonate,  au transformat campania pentru europarlamentare într-un bâlci de provincie şi joacă alba-neagra cu cărţi măsluite.

Protestele din ultimii ani au încurajat afirmarea unor noi identităţi colective, reticulare şi alternative la formele instituţionalizate de agregare şi reprezentare şi a unor noi solidarităţi, pe alte linii de tensiune decât cele tradiţionale, pe lângă comunism-anticomunism, Est-Vest, corupţie-anticorupţie: ecologism, feminism, globalizare, inegalitate socială, suveranism, libertatea internetului.  Niciunul dintre partidele actuale nu răspund acestor revendicări, nici prin organizare internă, nici prin program.

Nu mai votez răul cel mai mic pentru că tot rău este, nu mai votez din calcul sau pentru echilibru între putere şi opoziţie, nu mai votez cu ură sau cu dragoste. Şi eu le amintesc că votul este un drept nu o obligaţie şi le reproşez că fetişizarea votului menţine România în stadiul de subdezvoltare al unei democraţii electorale cu alegeri parţial libere pe care le câştigă cine trebuie.

PontaPiMP

Alexandra Teodor – Poporul care se implica doar in ziua de vot, este mort. E ca si cand te asezi la masa dar n-ai gatit nimic; ca si cand te duci toamna pe camp la cules, dar tu n-ai semanat nimic. Alegi dintre doua buruieni crescute la nimereala, nu ai ce sa ALEGI daca nu pregatesti. nu ai ce sa culegi daca nu semeni, nu ai ce sa votezi daca n-ai deschis drumuri noi. Ziua de vot e o figura de stil, directia se schimba de la macaz, nu in gara!

About Alex Imreh

http://www.aleximreh.ro http://www.facebook.com/alex.imreh 0742-669918
This entry was posted in Mafia, Revolucion and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s