Lumpen-activiștii și politichia


1] Istoria PER: SOV, Magureanu, Cozmin Gusa, Petru Lificiu, Razvan Theodorescu, Hrebenciuc, Gigi Becali, Costel Bobic…

2] Caradja concureaza cu Nicusor Dan – Brianna Caradja nu se lanseaza singura, vrea sa candideze la Primaria Capitalei impreuna cu patru doamne necunoscute care vor sa se lanseze in cursa pentru primariile de sector. Potrivit directorului de comunicare al Briennei Caradja, George Epurescu, este vorba despre Luiza Volf la sectorul 1, Mihaela Mitrea la sectorul 4. Laura Gheorge la sectorul 5 si Anca Petre la sectorul 6.

brianna_caragea_calugaritabrianna-caradja-cele-10-milioane-o-ameninta-ca-dispar-din-viata-ei-1Brianna-Caradja-site-r-1

3] Epurescu candideaza la Camera Deputatilor ca independent .

4] Preambul la tabara de la Pungesti, ”activistii” incep atacurile contra GISCB, in primul rind impotriva parintelui Laiu. Brianna Caradja ”JOOOS DICTATURA Barlad! Cretini. PLM.”

5] Epurescu negociaza luni de zile cu Cernea. Cernea tocmai a devenit pt a doua oara ”lider al Partidului Verde” asa zis ecologist, de data asta ca deputat PSD, alaturi de Iane tot deputat PSD, care a fost initial lider PER. Intre PER si PV de-a lungul anilor au fost multe reprize de negocieri de ”fuziune” urmate de reprize de certuri de mahala.

Epurescudemagog558664_504598779647116_1405205783_n

6] Circula lista ”42 pentru Romania”, Epurescu cu mai multi intermediari, incearca sa atraga persoane cunoscute pe aceasta lista de candidati la europarlamentare, evident lista va fi lista de partid. Se dovedeste in final ca PER a fost initiatorul si beneficiarul, singura persoana cunoscuta care accepta sa intre pe aceasta lista este Nasu. Am fost de fata la Mosna, cind Epurescu a incercat sa il combine pe Willy Schuster sa intre pe lista. Rezultat final, PER cu Moraru cu tot, au scos 1,18%.

7] Tabara de la Pungesti indemna satenii la violenta, activitatea aceasta culminind cu darimarea gardului de la sonda Chevron. Diversiunea de la Pungești din 7.12.13 a fost un pretext pentru a instaura zona de interes special Chevron.

720lei19188_10151286670268859_714209032_n

8] Lumpen-activistii organizeaza stringeri de fonduri in numele pungestenilor, multe sute de milioane sunt trimise din tara si diaspora. In acelasi timp incearca sa preia imaginea de organizatori pe tara a ”luptei antifrack” atit ca acesti ”eroi” nu au putut organiza decit activitati pe facebook, conferinte cu 20 de participanti si alte asemenea vitejii. Asta in timp ce la Mosna 200 de voluntari gonesc Prospectiuni SA din 2-3 sate, si in timp ce in jud.Arad grupul A.Mot/Musca, organizeaza multe adunari si informari in sate, la unele sedinte participind sute de sateni si un protest de 3000 persoane. Lumpen-activistii beneficiaza de acces facil la mass media, la televiunile din Bucuresti, proteste mari ca cele din Lugoj, Barlad, Arad nu exista pentru mass media controlata de mafiocratie. 

echipa per1600316_10152088327657974_209801504_n

9] Ticu Paslaru din ”lider PER Iasi” ajunge eroul emanat al ”Rezistentei de la Pungesti”, dupa o ”cariera de afaceri’’ in Belgia care a dus la interdictie in UE  + pasaport falsificat si o constanta pasiune pt ”sporturi extreme”. Performante recente – a batut un adolescent si un ”bosorog” din Pungesti, acuza cu limbaj de mahala si amenintari ”penale” pe toti care il critica, amenitarile le face cu o haita care include un microbist, pe Zinica cea neprihanita amanta lui, citeva persoane naive din Pungesti care au primit cadouri, o pensionara activista copy paste care mi-a spus ca a facut scoala de activsim la PCR, toti foarte agresivi si vulgari, limbajul in sine ii defineste ca lumpen-activisti.

ticu se roaga12Ticu1

10] Epurescu incearca ”sa lanseze” partidul POL. Cam singur.

11] Cernea, care a debutat in cariera de ”activist” ca vajnic vinator de icoane in scoli, dupa ce este dat afara a doua oara din PV, zice ca va infiinta ”partidul MONA” (wtf is that?) alaturi de ‘activista’ Caradja, vedeta de revista Clik, faimoasa pt ca a facut ”cu contract” un copil pentru un cuplu de homosexuali. Cernea propune in parlament casatoria intre parteneri de acelasi sex.

cernea69149 8 printesa

Astept sa se Uneasca Toti, Uniti Salvam se vrea Noul Front al Salvarii, dupa ce FSN a salvat ”aristocratie rosie”. Ca cineva e ”prost” sau ”face pe prostu” nu are nici o importanta, aceste doua categorii sunt in simbioza, exista una prin alta, intr-un fel sunt mai periculosi cei care au prea multe bune intentii, prea putine informatii si prea putina judecata.

Iata doar citeva citate, dintr-o singura ”discutie”, exista sute de astfel de amenintari si exprimari ”stilate” pe Facebook:

Ticu Paslaru: ”Auzi mai dar tu chiar esti un mizerabil notoriu, daca te mai aud vreodata despre dosare cu fapte penale imaginare, chiar ca am sa fac una, ocupandu-ma de tine… Personal am sa ma deplasez la tine acasa … Daca mai indraznesti .. jur aici in public ca nu apuci Luni dimineata fara sa ma cunosti… sa nu te mire cand vei fi calcat in picioare, deh! Asa este cand vrei sa fii vierme. Din pacate am un deces in familie si sunt ocupat dar sa stii ca eu respect ceea ce promit. Nu esti decat un disperat sanctionat de superiori pentru ca nu ai putut controla si manipula fenomenul Pungesti. Am mai afirmat si repet.. Esti prea ieftin mai putza pansata pentru o lupta atat de importanta. Iti recomand sa te ascunzi pe undeva prin Africa. Dezbinatorii ca tine sunt atat de bineveniti in aceasta tara, cum este telefonul primit in timpul sexului. Nu mai incerca sa promovezi vanzatori si manipulatori ca «Don Spirache» care lesina mai mereu de cate ori vedea jandarmii si care nu stie altceva decat sa loveasca o femeie. Sa zis cu tine mai baietel, am informatii ca te-au penalizat cadrele superioare ca nu ti-a iesit «treaba» la Pungesti.”

Marius Ignat: ”Domnul microbist va ureaza: mult mai multa “caldura” tovarashe! Ticule asta e doar o carpa de sters pe jos. Am o presimtire ca in curand o sa ne angajam la o firma de curatenie in Cluj. Te bagi? Bai puta daca te mai iei de .. chiar ca voi vorbi cu prietenii de la U Cluj, da tu chiar esti nesimtit? Cine mata te crezi bai boule ?… Da te amenint si astept sa ma desconspiri sa ti fie rusine! Idiotule patriotismul nu presupune sa fii cult ..”

Tudor Andrei: ”Sunt multi tradatori, dar tu esti unul dintre cei in care nu putem avea incredere.” (adica tradatorii sunt de doua feluri, in unii se poate avea incredere in altii nu, na poftim cultura 🙂 )

Liliana Mircea Sava: ”Helooooooo, iar nu aveti ce face???? luptatorii mei, noi avem treaba, nu latram la luna!”

Marina Stefan: ”Iar a aparut persona non grata? phii ca alta treaba nu are… greatza maxima! Tipic si comportament cf educatiei primite de la bunici – a se citi scoala de la doi si-un sfert – mai “curata” si mai “uscata”. Mintim cu spor, calomniem cu drag, poate, poate pica in plasa vreun fraier. Dar stiu, si numai instinctul si inclinatia pt legalitate si dreptate m-a ferit. Aceste notiuni ii sunt straine. Pungestenii stiu exact cine si ce face pentru ei, cand si unde. Si sa iti intre bine in minte ca oricat te-ai stradui sa bagi zizanie, nu iti va iesi planul. Motivul este simplu: exista un Dumnezeu care separa apele.”


Lumpen-activistii si manelistii politici de mai sus NU reprezinta adevarata opozitie din Romania la problemele ecologice. Cei care s-au opus serios exploatarilor cu cianura si exploatarii gazelor de sist sunt 1] Campania Save Rosia Montana  care a culminat cu protestele istorice din sept-oct 2013 – zeci de mii de oameni au protestat 10 duminici la rind in Cluj, Bucuresti, si in zeci de alte orase din tara si strainatate; 2] Grupul GISC Barlad care a facut cele mai mari proteste antifrack din Romania, insufletiti de parintele Laiu; 3] cei din judetul Arad grupati in jurul lui Andrei Mot si a lui Dimitrie Muscă; 4]cei care au gonit Prospectiuni SA din 2-3 sate de linga Medias la chemarea lui Willy Schuster precum si alte grupuri mai mici independente, din Lugoj, Oradea si din alte orase.

About Alex Imreh

http://www.aleximreh.ro http://www.facebook.com/alex.imreh 0742-669918
This entry was posted in Manipulari, diversiuni and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s