Relax, Clujul nu e un nou Kiev, Ardealul nu va fi o nouă Croatie


Au început să se teamă tot mai mulți de ucrainizarea României. Aurelian Pavelescu, a lansat un atac uimitor la adresa PDL, a Monicăi Macovei şi a susţinătorilor lui Klaus Iohannis, afirmând că protestele din ultima vreme au fost coordonate de “mecanismul” fostei ministre a justiţiei, pe modelul “Maidanului ucrainean”. Zice – ”Stiu sigur ca la proteste au participat membri PNL/PDL, care au fost si initiatori, de la nivel local. Aproape firesc, ca asta-i jocul. Au fost adusi insa si oameni platiti, galerii de fotbal si interlopi, iar televiziunile i-au prins in flagrant si au compromis intentia initiala. Sigur, sunt mult mai multe care au concurat, cu coordonari pe facebook, pe modelul Maidanului ukrainean sau revoltelor “primaverii arabe”, prin tehnici imprumutate. Un electorat al dreptei se va mobiliza, mai ales dintre tineri. Dar electoratul rural si cel in varsta, PSD si USL, cred ca se va mobiliza si mai tare, ca replica.”

Gura păcătosului adevăr grăiește dar până una alta AP ar fi bine sa ia un sul mare de PiMPhârtie, să se șteargă la gura bine și apoi să tacă vreo 25 de ani, asta având în vedere că nu a avut decât o singură misiunea în viața lui,  anume să țina PNȚ-ul îngropat sub 7 lespezi. Da, este adevărat ca Maco este legată de hamericanii care sprijină lupta anticorupție. 200.000 de semnături nu au fost strânse de un ”independent” fară structuri în spate. Cei care se vor lăsa prinși in mișcarea MM, vor participa la o nouă făcătură marca Albă ca Zapada. Mulți activiști hipsteri au ajutat la campania MM din turul 1, asta poate fi ok daca nu se vor implica mai departe în partidu MM care în esență pornește din sistem, nu este pornit de la firul ierbii, maco a fost lansată de băse care reprezintă anumite interese interne si externe. Și da, văd și eu tentaculele faimoasei rețele Soros în spatele noii ”mișcări MM”.

Uitați-vă la acest montaj video – când este sharuit montajul apare pumnul, un produs tipic de colaborare cu CIA. Simbolul ăsta a fost folosit de OTPOR, apoi tehnologia a fost împrăștiată în o multime de revolutii portocalii, în multe țări din lume, inclusiv în Egipt. Unii ar zice ca protestele din 8.11.14 de la Cluj au transformat capitala Ardealului în Klausenburg, Ardealul votând masiv cu Klaus Johanis. Eu imi stiu clujenii mei, nu sunt carne de tun, cei care au protestat la Cluj nu au fost dirijati manipulati, sunt aceeasi care au protestat anul trecut 8 saptamini la rind pentru Rosia Montana. Clujenii mei nu vor sparge vitrine, nu vor face rivoluții. Da revoluțiile au fost totdeuna locul de joaca preferat al alora cu șorțulețe, doar ei au câștigat din astea, toate revoluțiile au fost făcute doar pentru a fi furate.

Da e adevărat că dracul își bagă coada și de peste Atlantic si dinspre Urali, adevărat este că riscăm o ucrainizare. Da aluziile la Ardeal versus Regat au fost artificial alimentate, si asta ar fi un indiciu de incercare de ucrainizare. Aceste exagerări au venit din zona PSD/Ponta, care s-a si aliat cu WC Tudor. Ei au stiut ca oricum se repetă defapt procentele din 2009 si au vrut sa mizeze pe teama romanilor ca ar putea pierde Ardealul prin candidatul Merkelian! Romania nu va fi o noua Ukraina, noi avem ceva mai multa minte! Poporul român, care include și ardelenii, poprul acesta trecut prin multe, cu ritmul său așa zis mioritic care e defapt un ritm multimilenar, va fi mai înțelept decât vecinii slavi din Yugoslavia și Ukraina, nu ne vom lăsa rupți de interese din afară, vom merge așa mai încet, dar poate în final mai binje ca alții.

Pe Johan îl votăm nu îl alegem, că nu avem de ales, citez vox populi – ”abia aștept să-l critic, macar să avem ce critica și nu înjura”. Un Om – Pe cine sa alegem? Pe filofracturistul Johannis, sau pe totalitarul dovedit, cianurist si fracturist sef consacrat, Ponta? Eu zic ca raspunsul e evident. Intre raul dovedit si raul potential, il alegi pe ala potential… ca n-ai incotro.

About Alex Imreh

http://www.aleximreh.ro http://www.facebook.com/alex.imreh 0742-669918
This entry was posted in 2014, Podemos? and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s