Extremiștii ideologici întrețin falii toxice în soc.civilă, care folosesc doar sistemului. Corectitudinea politică a Dealului.


15.11.2014. In mai multe discutii publice pe grupul moderat de el, domnul Iulian Capsali are urmatoarea parere: <La Cluj s-a mobilizat binisor Uniti Salvam! aripa Soros. M-am uitat pe siturile lor si mi-a fost limpede cine a organizat “actiunea”. Particip la proteste din ian. 90 si pot sa evaluez singur cine sta in spatele mitingurilor. Nu am nevoie de nimeni sa ma lumineze. Acum au stat “occupy”- Soros. In spatele lui Johannis, cel caruia-i faci campanie pe net, stau EXACT acele forte care doresc pulverizarea nationala: secularista pro-homosexualista si luptatoarea impotriva Bisericii Monica Macovei, sovinii Laszlo Tokes si Zsolt Szilagyi, tradatorul secesionist si dusman al BOR, Sabin Gherman, ideologul NWO, neoliberalul Tismaneanu, pana si Remus Cernea si-a anuntat sprijinul. Iar tu participi entuziast la niste mitinguri organizate de fortele “occupy”, finantate de Soros.>

cluj 8.11.14

Adica eu Alex Imreh sunt un naiv, un ”idiot folositor”, prostit de reteaua Soros si CIA. Impreuna cu 15.000 de clujeni dupa parerea lui Iulian Capsali, noi in 8 si in 14 noi 2014, am militat defapt pentru ruperea Ardealului si pentru propaganda gay, unii cu intentie majoritatea de fraieri. Eu consider ca Iulian Capsali se pozitioneaza exact in oglinda fata de extremisti din stinga ideologica, astfel de oameni de o parte si de alta, ca sunt prosti sau fac pe prostii nu conteaza, ei trag de noi ca de un cearceaf, in directii opuse. Extremistii din stinga si din dreapta ideologica au in tamdem un rol extrem de toxic, pentru ca intretin falii sinistre, rupturi care folosesc numai sistemului. Intretin isterii si certuri prin care opun asociatiile crestine si grupurile eco in primul rind.

Majoritatea oamenilor normali care au facut parte din protestele istorice din sept-oct 2013 nu au nici o treaba cu acesti extremisti, sunt oameni de bun simt. Din energiile lor ar trebui sa rezulte partide noi care sa-i reprezinte, care sa inlocuiasca actuala clasa politica. Extremistii blocheaza structurarile care ar trebui sa se faca, ațâță certuri si conflicte, arunca judecati si condamnari grave, excluziuni reciproce pe teme obscure sau psihologic delicate/explozive, în mod tendentios exacerbate, sunt astfel pescuitori de ape tulburi.

La Cluj majoritatea celor care au iesit in strada ieri erau tineri. Noua generatie de dupa 89 are acum o sansa, poate face ce nu a reusit generatia 89. Mare parte din cei care au iesit in 8/14.11.14 la Cluj, sunt aceeasi care au fost in strada si anul trecut pentru Rosia Montana, care nu e doar o cauza, este un simbol al tuturor relelor de dupa 89. Acesti tineri nu sunt inregimentati de partidele actuale, detesta in bloc toata clasa politica, nu au iesit pentru Johan, au iesit contra lui Ponta care acum reprezinta clasa politica  aflata la putere de 25 de ani. Acesti 15.000 de oameni sunt un STUP trezit, mii si mii au joburi bune, sunt bine informati, au impreuna o gindire colectiva dincolo, mai presus de idiosincraziile extremistilor ideologici. Acesti clujeni ai mei pe care ii stiu bine, NU au fost controlati manipulati de interese de partid, sau de retele obscure, sau de interese din afara. Vedeti poze, video aici.

Extremisti in genul lui Iulian Capsali, în tandem cu cei din extrema opusa, au un rol extrem de nefast prin blocarea unor structurari posibile, prin intretinerea rupturii care pretinde ca nu se poate amesteca apa curata cu uleiul sfintit. Ei intretin exacerbari ideologice prin care suntem sparti in mii de cioburi, ne certam pe false probleme (pro si contra gay – horror) cind noi 90% ar trebui in primul rind sa ne unim contra celor 10% care fac sistematic jaf si distrugere de tara.

Opozitia ideologica stinga dreapta nu are corespondent real in economie, in clasele sociale, pentru ca noi toti cei 90% care suntem jefuiti sistematic suntem toti la stinga mafiocratiei, la stinga unor caste/oligarhii de citeva procente. Aceasta cleptocratie ne duce prin politica pasilor marunti spre un fascism corporatist, spre un nou stat totalitar, Musolini a zis-o, fascismul e simbioza dintre Big Business si Big State, cind marile finante si marea birocratie ajung sa controleze totul in interesul unor scelerati orbiti de patima banilor si de patima puterii nelimitate. Pina ne certam noi pe diverse inteleactualisme si exacerbari ideologice, noi toti suntem dusi ca vitele spre un nou sistem totalitar, in curind ne vom certa ca chiorii, in lanturi. 

In urma cu 14 luni nimeni nu spera sa iasa lumea pe strada asa masiv. Acum oamenii conteaza, au un cuvint. Acesti tineri clujeni detesta toata clasa politica, ieri au facut ce au putut pentru a se lupta cu Basescu, azi au o sansa sa il execute pe Ponta, vor lupta pe mai departe impotriva intregii clase politice provenite din FSN adica din PCR. Dupa 25 de ani, noua generatie are o sansa noua, dupa 25 de ani tinerii striga in strada din nou Jos Comunismul. Energie exista mai trebuie doar organizare si directie. Sa nu lasam extremistii ideologici sa ne divida in folosul sistemului.

Citate din grupul Demnitate Nationala, vorbind despre protestele din 8.11 si 14.11 de la Cluj:
Dumitrescu Bogdan – Cand le-a taiat Boc salariile nu au mai protestat, l-au premiat si l-au facut primar la Cluj! Ce treaba are comunismul cu alegerile de maine? Nici una! Atunci zic si eu,,,, JOS NAZISMUL …. in concluzie …Jos Iohannis! Bunicii prostilor astia din regat, i-au elibera pe ei, multi dintre ei nu au mai ajuns acasa!, acum se cred mai destepti decat toti! Tocmai mitingul asta de la cluj, e posibil sa ma convinga pe mine, maine sa votez raul cel mai mic ..adica pe comunistul de PONTA!!!!
Cristina Nedelcu HIPSTERI – ATEI, OCCUPY, Rosia Montana, Militia Spirituala, drepturi LGBT, anti-crestini care au huiduit Tatal Nostru, Remus Cernea, ACCEPT, Monica Macovei, George Soros, Occident, SUA, Partidul Democrat, ONG-uri de stanga, Militia Spirituala…..trageti concluziile pentru ca de 3 ani am studiat fenomenul. Totul se leaga.

Sigla pe care o foloseste Iulian Capsali a fost furata de la mine. Inainte de a se face ong-ul Demnitate Nationala propuneam mai multe persoane impreuna cu IC, o miscare umbrela, care sa cuprinda si crestini si ecologisti, cu si pentru genul ala de oameni normali pe care ii intilnim in autobuz, care nu sunt nici crestini exclusivisti, nici atei anticrestini. I-am prezentat intr-o discutie personala sigla, a preluat conceptul trecind si peste drepturi la brand. Am aflat ulterior discutiilor de inceput, ca a existat la Timisoara o initiativa care a folosit prima acest brand/concept. Iulika a luat-o inaintea tuturor, s-a dus sa inregistreze numele si conceptul la tribunal, si a pornit ADN impreuna cu 2-3 yesmani. Nu numai ca a furat o sigla, si un concept, dar apoi in loc sa faca o miscare ‘noi 90% versus 10% mafie’ asa cum era vorba initial, a transformat conceptul intr-o Asociatie profund exclusivista, din care a exclus automat toti oamenii buni care aveau pacatul ca nu erau si crestini practicanti ferventi. Iar dupa ce a folosit aceasta asociatie ca sa duca rasboaie antigay, (strategica tzinta principala :3), dupa ce a folosit Asociatia pentru a se propulsa in candidat la europarlamentare, sigla ADN a devenit ad literam sigla Iulian Capsali. Toata astea sunt departe de stadardul moral, de discretia unor lideri eco care timp de 12 ani au avut o rezistenta epica fara sa fie nici macar cunoscuti ca persoane.

In urma cu 3 ani, inainte de a face Capsali Asociatia Demnitate Nationala, existau citeva zeci de grupuri Facebook, ADN, pe deiverse teme de discutie si pe judete. Aici www.picbadges.com/adn/2546915 se vede badge-ul creat de mine inainte de a face iulika ong-ul ADN, multa lume isi va aduce aminte de toate astea. Iulika poate sa se ia de mana din acest punct de vedere cu cel pe care il voteaza azi! Dupa ce a facut acest mic plagiat, furind sigla de la Cluj si numele de la Timisoara, eu am schimbat numele la toate acele zeci de grupuri AND, au devenit grupuri ATF si ulterior au devenit grupuri a3f. Conceptul de Asociatie pt Demnitate Nationala, repet, a fost discutat de câțiva inițiatori înainte! de a înregistra Capsali singur la Tribunal brandul. L-am lasat cu ‘demnitatea’ lui am evitat polemicile publice. Dar acum e prea de tot, daca s-a luat de clujenii mei, ‘mă înjura de familie’. Eu cred din tot sufletul si cu toata mintea mea în acești tineri minunati, pe care i-am vazut in strada in primul rind toamna trecuta. Ceea ce se intimpla la Cluj e ceva fabulos, e cel mai frumos lucru din toata istoria post 89 a Romaniei. Sa vina un egotic exclusivist, sa murdareasca toate astea, e prea mult.

Votul din 16.11.14 a fost decis de tineri.

About Alex Imreh

http://www.aleximreh.ro http://www.facebook.com/alex.imreh 0742-669918
This entry was posted in 2014 and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s