comisia care l-a exclus pe Moro


Cine sunt membrii din Biroul Național al USR, cei care l-au exclus în ”unanimitate” pe Sergiu Moroianu? Există foarte puține informații publice despre partidul care are ca principală lozincă Transparența.
– Nicusor Dan – presedinte (deputat)
– Cristian Ghica – vicepresedinte (senator)
– Clotilde Armand – vicepresedinte (nu a participat la sedinta, fiind la Cluj, în delegatie de serviciu + lansare de carte)
– Roxana Wring – vicepresedinte
– Dumitru Dobrev – vicepresedinte (cel care si-a dat demisia din functia de vicepresedinte la inceputul lui septembrie in urma scandalului cu votul la doua cartele, iar la 6 zile distanta a fost reales de congresul usr)
– Florin Grigorescu – vicepresedinte (a avut un esec cu organizarea filialei Galati)
– Ciprian Dinica – membru (sotia lui e senator)
– Cristina Coroblea – membru
– Ana Ciceala – membru
– Florin Cobzac – membru
– Cristian Seidler – membru (deputat)
Nu este pe site-ul USR nici componenta actuala a comisiei de arbitraj, nici componenta comisiei de cenzori, nici sediul oficial. (Exista doar un comunicat vechi de la fuziunea cu USB). Nu exista procese verbale ale sedintelor biroului national sau hotarari scrise.
Seful de campanie nu are niciun contract sau legatura scrisa cu partidul. Plata lui PĂUN poate fi usor disimulata prin firmele de consultanta politica care au fost angajate in mod netransparent, chiar de el.
Congresul din 29 august care făcea fuziunea cu ”Pentru Codlea”, a fost sters cu buretele pentru că Erwin Albu a avut probleme de cazier. Congresul care conteaza este cel din 11 septembrie prin care USB a fuzionat prin absorbție cu Uniunea Salvați România. La acest Congres Nicușor Dan a fost ales președinte,  s-au ales vicepreședinții partidului și membrii Biroului Național. Vicepreședinții partidului sunt: Cristian Ghica, Roxana Wring, Dumitru Dobrev, Clotilde Armand și Florin Grigorescu. Președintele si vicepreședintii sunt membri de drept în Biroul Național. Membri în Biroul Național sunt: Cristian Seidler, Ana Ciceală, Florin Cobzac, Ciprian Dinică și Cristina Coroblea.

Comisia națională de arbitraj: Naomi Reniuț-Ursoiu, Alex Gâdiuță, (Sergiu Moroianu), Andrei Nicolaescu și Cristina Munteanu. Comisia națională de cenzori: Elena Radu, Mihai Botez și Caroline Pană. La acest congres fiind (re)ales vicepesedinte juristul USR Dobrev, expertul anticorupție al Alianței România Curată  🙂 la căteva zile după ce acesta și-a dat demisia pentru ca a votat cu 2 cartele în Consiliul Primăriei.

scmr
 Declarație video / youtube – ”Înainte de toate suntem o familie unită care nu se lasă afectată sau intimidată de nici o dificultate întâlnită la drum! Mergem mai departe!”

About Alex Imreh

http://www.aleximreh.ro http://www.facebook.com/alex.imreh 0742-669918
This entry was posted in a3f, Uncategorized, USR and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s