F__utul – element central al politicii SUA


Die Endlösung der Jochpferde.

Ar putea fi o imagine cu 2 persoane şi text care spune „GOD CREATED MAN AND WOMAN EMOCRATS CREATED ALL THE OTHER GENDERS”

De zeci de ani The Mighty Hollywood ne culturalizeaza cu fuck language, fuck culture. Ceea ce duce global la o populatiune tot mai abrutizata, adusa “democratizant” la nivel cu cartierele cele mai infecte si decadente din Dreamland USA (stil Harlem).
De la Dan Chitic citire: F__utul, de orice fel ar fi el, este “partenerul strategic”, “element central al politicii externe a SUA”. Președintele Biden “a semnat un ordin executiv care va promova homosexualitatea și transgenderismul ca element central al politicii externe a SUA”! Știm cu toții, f—utul Planetei în general, a fost elementul central al politicii SUA de vreo ’70 de ani, așa, dar acum politica externă a SUA a făcut marele pas de la preocuparea despre cum ne f— ei pe noi, la obsesia cum ne f—em noi între noi, la propriu, fizic! Aceasta este “Noua Normalitate”, “The Great Reset” în care CoVid-ul nu e decât ultimul element, piatra din vârful unghiului – finis Coronat opus a Marii Revoluții Globaliste.
Ce interes real poate avea Administrația celei mai puternice țări a lumii pentru cum se f.. oamenii pe planetă? Care e scopul zbaterii ăsteia pentru încurajarea sexului nenatural. Care e motivul real al nebuniei asteia, a obsesiei guvernaților noștri corect politici pentru sex – în general și pentru sexul nenatural – în special?
Simplu: sexul este cel mai bun substitut al lui Dumnezeu găsit de societatea postmoderna. Prin sexualitatea precoce, prin sexualizarea copilăriei, copilului, omului de mâine, îi este inhibată setea de cunoaștere, îi este tăiată rădăcina sa din cer prin “descoperirea trupului” și autoerotism infantil… “dogma” corect politică impune înlocuirea miturilor, poveștilor și a lui Dumnezeu cu… o labă. O labă instituționalizată, programatică și dogmatizată! Asta e și finalitatea Legii educației sexuale pe care Iohannis și guvernărul său progresist o vrea trecută prin Parlament, căci e o lege “a timpurilor ei”, e o lege cerută de noile standarde ale lumii “Noii normalități”.
Dar asta nu era suficient! Căci sexul natural, firesc, încă ține de o lege a firii, ba chiar de o normalitate devenită retrogradă, non-corect politică, care are deja prea multe legături cu lumea veche, conservatoare… toate negând “spiritul” și dogma “Noii Normalități”. E motivul pentru care chiar din copilărie omul de mâine e îndoctrinat că totul e pe dos, e “altfel” decât e, că trebuie să fi “altfel”… de unde noțiunea de fluiditate și încurajarea opțiunilor care până mai ieri erau considerate deviante. Faptul că lucrurile în “Noua Normalitate” trebuie să stea așa, să fie invers decât știam că e firesc, e o certitudine confirmată de ordinul președintelui Biden. Începând cu 5 februarie 2021 orice atitudine contrarie te situează pe un curs de coliziune cu doctrina oficială a “partenerului strategic”, te pune direct pe lista celor care se află pe “axa răului”.
Ordinul acesta nu vine într-o lume în care cei cu alte orientări sexuale sunt discriminați sau marginalizați. Nicidecum! Nu, scopul principal pare a fi instituirea unei “liste negre” cu persoanele care se opun sexualității dogmatizate și dogmatizării sexualității nenaturale. Cu alte cuvinte prin Ordinul președintelui SUA se urmărește explicit eradicarea oricărei forme de conservatorism prin eliminarea din spațiul public a oricărei persoane care se va opune gayificării forțate a umanității, adică, în mod direct marginalizarea și demonizarea tuturor acelor persoane care se opun nefirescului generalizat, și în mod special, a tuturor exponenților religiilor și tradițiilor din lume, indiferent că aceștia sunt creștini, evrei, musulmani, hinduși, budiști sau orice fel de tradiție care nu admit “diversitatea” ca normalitate, care nu achiesează la “Noua Normalitate”.
Aceasta este continuarea “firească” în ticăloșia ei a întreruperii totală și simultană a tuturor serviciilor religioase la toate cultele și tradițiile din întreaga lume, fapt care a avut loc pentru prima oară în istoria umanității anul trecut cu ocazia plandemoniei. Acum e clar: “Homo religiosus” trebuie să fie eradicat dacă nu poate fi reeducat. Noua normalitate, antitradiția, are nevoie și se poate clădi doar de către “Homo sexualis” și mai ales de privilegiații Noii Normalități – Homosexualii.
Cei care deja au toata puterea vor puterea totala, controlul totalitar e mult mai usor de obtinut la o populatie decadenta lipsita de valori morale, de coloana vertebrala, ne vor vite duse usor de nas la abator.
Iar scopul final este cel demografic, scop declarat fără perdea de puternicii zilei: scăderea demografică și depopularea planetei. De ce? Suntem prea mulți. Prea mulți și deveniți inutili de când am intrat în epoca robotizării și mai ales a Inteligenței Artificiale. Suntem niște animale de povară care suntem prea scumpi pentru cât producem, așa cum deveniseră și caii pe la mijlocul revoluției industriale, când au început să transporte mai scump decât mâinile cu abur. Efectul? Au dispărut caii fiind trimiși la abatoare. Pe noi nu ne pot trimite la abatoare. Și se pare că suntem mai rezistenți la boli și infecții decât s-ar fi dorit. Atunci singura soluție este să nu ne mai înmulțim!
Și cum abstinența nu poate fi o soluție într-o lume a sexului dogmatizat, singura soluție este încurajarea relațiilor sexuale nenaturale, în urma cărora care să nu poată rezulta o nouă ființă umană. Chiar nu e complicat…Și dacă azi ei spun că suntem deja vreo 10% altfel, se pare că nu e suficient. Scopul, matematic și statistic, este să se ajungă la un procent de minim 30% care să iasă complet din schema “sporului natural”, la care se mai adaugă celibatarii și cuplurile infertile (din ce în ce mai multe) precum și cuplurile care au maxim 2 copii (și deci spor natural 0)! În felul acesta, în maxim 20 de ani “problema” suprapopulării va dispărea.
Totul e ca obstacolele să fie înlăturate sistemic! Iar acele obstacole suntem noi, cei care refuzăm “Noua Normalitate”.

About Alex Imreh

http://www.aleximreh.ro http://www.facebook.com/alex.imreh 0742-669918
This entry was posted in 2020, Forţa Ideilor, Globalism Neoliberal and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s