Totalitarismul medical – 9.21


Non-subiectele momentului există doar ca să distragă atenția de la unicul subiect care contează – tirania prin învăluire. Au segregat populația în două caste și gravitează razant pe lângă subminarea economiei naționale și trădare. Certificatele verzi sunt un cartof fierbinte primit de la Departamentul “Corporate” al UE. Același departament care a castrat internetul, a liberalizat monopolurile și a investit în vânt și soare până a triplat prețul energiei în toată Europa. De la o clică de lobby-iști ce sugrumă voalat și alte libertăți, încă din 2012. A fost aruncat către un guvern de inconștienți și pasat orbește către populație. Nu se poate implementa așa ceva fără abuzuri grotești. E nebunie și faliment.
Odată activate aceste măsuri, deschidem calea către dictatura analfabeților cu puteri extraordinare. E autoritarism demn de o asociație de locatari. De ce facem toate astea? “În numele protejării celor vaccinați de cei nevaccinați și pentru a opri răspândirea virusului!”. Asta sună exact cum e – schizofrenie legislativă. Vaccinul nu împiedică transmiterea și infectarea.
Gradul ăsta de ticăloșie nu putea fi susținut fără lașitatea și complicitatea vectorilor noștri, a liderilor de opinie deveniți bugetari prin învăluire de când pompează statul ajutoare covid în toată presa. De un an jumate sunt mai docili decât bișonii castrați. Mai scriu filosofie de cafenea sau marochinărie politică, dar nu mai au tupeu să miște în front. S-au dus prea tare în militantism și știri comandate, s-au compromis total cu fake news și sunt în situația în care nu mai pot da înapoi. Au numai de pierdut. Luni de zile ne-au făcut proști și conspiraționiști, ne-au certat, ne-au insultat, ne-au făcut extremiști și radicali, dar toate lucrurile astea strigate de noi s-au adeverit îngrijorător de repede. De altfel, era complet previzibil. Când un demagog vorbește din senin despre “noul normal” și despre cât e ceva de “imposibil”, trebuie să vă așteptați la acel ceva în maxim șase luni. Când Merkel zice că nu se poate Covid Pass, să vă așteptați la Covid Pass. Când Macron vorbește de neconstituționalitatea vaccinării obligatorii, trebuie să vă așteptați la vaccinare cu bocancul jandarmeriei în beregată. E logică elementară. Dacă un ticălos vorbește pe un subiect, înseamnă că i s-a pus problema pe masă și a mobilizat deja o echipă care să forțeze limitele unui stat de drept până la fractură.
Am văzut că e hlizeală mare pe-aici, la oameni mișto de tot care înțeleg libertatea și drepturile ca puii de guguștiuc – să vină stătuțul să le dea la toți pe cioculeț. Problema e că, în natură, părinții de guguștiuc împart cuibul în doi pui și îl scalpează pe cel mai slab. Ăsta e singurul rol al segregării. Unul zboară, altul moare. Pe ăia din presă îi mai înțeleg. Îi sugrumă statul cu ombilicul de la buget, dacă nu-s cuminți. Plus că trăiesc din panică și audiență ca niște corbi pe cadavru. Dar ăștia din societatea civilă n-au nicio scuză pentru lașitate. Nu știu când libertatea sau drepturile omului au redevenit extremism, radicalism și subiect de batjocură. Ultima oară, din câte îmi amintesc eu, libertatea și dreptul la intergitate fizică a persoanei era subiect de batjocură pe vremea lui Ceaușescu. Uite că a venit rândul nostru să apucăm pe calea părinților și să purtăm etichete de “element retrograd”, “nebun” și “factor perturbator”. O etichetă ce ni se pune în frunte, indiferent cât de vaccinați am fi, taman de către luptătorii ăștia care s-au pretins victimele comunismului de pe la Viena și Paris, pe unde i-au trimis părinții securiști să facă studiile.
Din punct de vedere mintal, guvernanții se învârt în același cerc, și ei și guriștii lor arvuniți să tacă sau să scrie desene animate când trec mizerii prin senat. Tot ce se întâmplă acum este epidemiologie făcută cu barda. Vorbim de drepturi și libertăți cetățenești care s-au câștigat mult prea greu ca să fie pierdute în mâinile unor conțopiști de talia lui Arafat sau Cîțu.
Suspendarea temporară a statului de drept, în numele unei urgențe perpetue, creează un precedent teribil de periculos. Chiar și dacă am avea certitudinea că oamenii ăștia au cele mai bune intenții. În primul rând creează nevoia de urgențe perpetue. Cea mai ușoară guvernare e aia făcută cu pumnul. Închipuiți-vă ce se poate întâmpla când vin alții la putere. Ați vrea să vă carantineze un Dragnea la nesfârșit? Să nu puteți protesta niciodată? Să nu puteți supraviețui economic dacă nu vă supuneți unor corupți? Să nu puteți accesa servicii sau locuri de muncă? Voi nu vă mai puteți aduna, dar PNL-ul se-adună liniștit la congres.
Asta este realitatea în care trăiți acum. O realitate extrem de reconfortantă pentru orice ticălos prezent sau viitor care poate activa planuri roșii din pix, când vrea mușchiul lui, și poate invalida Constituția prin clica lui din CNSU. Pentru că sistemul sanitar e complet opac și corupt până în măduva oaselor. O știți cu toții. Pentru că presa e opacă din punct de vedere al finanțărilor și e coruptă până la miez. O știți cu toții! Pe cine vă bazați să mai spună adevărul? Pe PNL sau PSD?
Asta e realitatea care trece în liniște prin legislativ ca o tenie prin intestin. Mă așteptam la scandal general, nu la glumițe puerile de oligofreni cu zeci de mii de cititori. Dar nu! Să fie liniște. Lașitate și batjocură. Să meargă clickurile. Să luăm un like și-o inimioară. Mă piș pe like-uri! Unele lucruri sunt cu mult mai importante decât imaginea. N-am nevoie să mă placeți, ci să beliți ochii la ce vi se întâmplă.
Dacă sunteți cu “trupul meu – alegerea mea” când vine vorba de avort, dar susțineți certificate verzi sau vaccinare obligatorie, sunteți paroxismul ipocriziei. Morți de la gât în sus. Oricum, precedentul este acum creat în mai toată Europa. Statele vă pot dicta ce să faceți cu trupurile voastre. Injecție sau vă pierdeți locul de muncă! Certificat verde sau stați în arest la domiciliu! Supunere sau foame și tortură psihică! E doar o chestiune de ciclu electoral. O mică împrospătare de ticăloși care au deja baza legislativă și precedentul ca să vă pună lacăt și pe pântec, nu numai pe firmă. Orice în numele “sănătății publice”. Din nefericire a devenit la fel de abstractă ca “sănătatea morală”.
Mi-e scârbă, dar și frică. O bună parte din voi aveți încă senzația că certificatul verde și vaccinarea obligatorie sunt despre ieșit la film sau la o cireșică. Aveți senzația că impunerea unor măsuri discriminatorii sunt despre combaterea unui virus. Nu puteți fi ATÂT de proști! Efectiv, nu se poate. Ce țarc infect de oi sleite a devenit lumea asta plină de lideri fără opinie. https://www.facebook.com/dan.v.pavel/posts/4400865013327305

Cu noile legi, ordonante “pass” ne intoarcem oficial in nazism. Vaccinatul va avea drepturile constitutionale, nevaccinatul va fi noul evreu, bun de abuzat in toate felurile. Nicio instanta nu ne va putea apara, pentru ca noul nazism medical va fi legal.
Adrian Toni Neacsu 22 septembrie la 22:25  Cât să mai reziști?? Nebunia a atins culmi inimaginabile! Astăzi a trecut prin Senat proiectul de lege referitor la certificatul verde cu un amendament șocant. Pentru cine nu îl înțelege din prima Parlamentul abilitează Guvernul ca în vederea combaterii pandemiei să poată prin hotărâri de Guvern, la propunerea CNSU, să condiționeze exercitarea TUTUROR drepturilor și libertăților din Constituție de prezentarea certificatului verde, după cum dorește și când dorește!!!
E un coșmar, e incredibil, scandalos, e nesimțire! Amendamentul de noaptea minții prevede că ASIGURAREA drepturilor și libertăților fundamentale poate fi condiționată, prin HG, de prezentarea certificatului verde! E vorba despre TOATE drepturile și libertățile din Constituție, este practic vorba despre toată Constituția a cărei aplicare pentru anumite categorii de persoane poate fi condiționată, la dorința administrației publice, de existența și prezentarea certificatului verde!
Nu ți se recunosc drepturile și libertățile fundamentale dacă nu ai certificat verde! Nici dreptul la muncă, nici dreptul la liberă circulație, nici dreptul la învățătură, nici libertatea individuală, nici dreptul la proprietate privată, nici dreptul la inviolabilitatea domiciliului, nici dreptul la viața privată, nici libertatea de exprimare, nici dreptul la vot, nici dreptul de a fi ales, nici dreptul la ocrotirea sănătății, nici dreptul de asociere, nici libertatea economică, nici dreptul la moștenire, absolut nici un drept!!
Ești apatrid în propria ta țară, deși aceștia tot au o protecție internațională și stau mai bine. Premierul, secondat de Arafat, devine Dumnezeu, practic cu drept de viață sau de moarte asupra noastră!!!

About Alex Imreh

http://www.aleximreh.ro http://www.facebook.com/alex.imreh 0742-669918
This entry was posted in 2021 and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s