Covide et Impera – Nr.55/2020


În timpul procesului de la Nürnberg, Herman Goering a fost întrebat cum a convins poporul german să‑i susțină. Acesta este răspunsul lui: „Este un lucru simplu. Nu are de‑a face cu nazismul, ci cu natura umană. Poți face asta într‑un regim nazist, socialist, poți să o faci în comunism, în monarhie sau democrație! Singurul lucru pe care guvernul trebuie să‑l facă, pentru a transforma oamenii în sclavi, este să promoveze frica. Și, dacă poți găsi ceva care să‑i sperie, vor face tot ceea ce dorești”

Maestrul propagandei naziste și poate cel mai priceput expert media al epocii moderne, a explicat în ce constă metoda sa prin care „o minciună să devină adevăr” și „o frică să schimbe modul de viață al oamenilor”, afirmând că „o minciună spusă o dată rămâne minciună, dar o minciună spusă de o mie de ori devine adevăr”. În Mein kampfHitler scria: „Cea mai strălucită tehnică propagandistică nu va avea nici un succes dacă nu se ține cont în permanență de un principiu fundamental – trebuie să se limiteze la un număr mic de elemente și să le repete la nesfârșit. Dacă spui îndeajuns de mult o minciună și îi dai glas cât se poate de frecvent, ea va fi crezută.” Maleficii conducători naziști au reușit să schimbe modul de viață al poporului german pentru a se supune și chiar pentru a-i susține, promovând frica, limitată la un număr mic de elemente și repetate la nesfârșit, după care au făcut ceea ce au dorit cu poporul german.

NU MAI Suport Ajunge ! Să ne înțelegem: nu am negat și nu neg existența virusului, nu sunt împotriva vaccinurilor in general, dar s-a ajuns prea departe! Sunt revoltat și sătul până în gât de „distanțare socială”, de „zădărnicirea combaterii pandemiei”, de mască, de măsurile absurde, ilogice și, în mare măsură ineficiente! Asistăm de peste un an și jumătate la un adevărat coșmar la nivel planetar, cu val după val, tulpină după tulpină, doză de vaccin după doză de vaccin, lockdown-uri parțiale sau totale, etc. Un coșmar care nu se mai termină. Am auzit, succesiv, următoarele: 1) pandemia va lua sfârșit când vine vara (anul 2020), întrucât virusul nu rezistă la căldură; 2) pandemia se va diminua și se va sfârși când vor apărea vaccinurile; 3) nu ajunge o singură doză de vaccin, sunt necesare două doze pentru ca vaccinul să fie eficient; 4) a apărut o nouă tulpină și, ca urmare, este necesară și a treia doză pentru ca vaccinul să fie eficient. Și cu toate acestea nimic, nada, niente, nichts, nothing! Mai poți înțelege ceva? Este ceva logic și predictibil în toată această chestiune? Mie, personal, mi se pare că nu! Niciodată în istorie în timpul unei pandemii nu s-a oprit economia mondială în totalitate, așa cum s-a întâmplat de exemplu anul trecut, nu au intrat state întregi în lockdown, așa cum s-a întâmplat anul trecut și se întâmplă în continuare. Falimente peste falimente, destine frânte și tot cortegiul de suferințe aferent. Cine plătește pentru toate acestea? Am ajuns în situația în care nu mai poți planifica nimic pe termen lung, fie că este vorba de chestiuni personale sau profesionale stringente ori de călătorii în scop turistic, concedii, etc. Suntem practic în situația în care supraviețuim de pe o zi pe alta, de pe o săptămână pe alta, de pe o lună pe alta, așteptând cu sabia lui Damocles deasupra capului noi și noi măsuri samavolnice în vederea „combaterii” pandemiei. Asistăm practic la o distrugere graduală, inexorabilă, a vieților noastre! NU mai este vorba de celebrul dicton „divide et impera” ci de „covide et impera”!

Pentru a schimba “totul” e nevoie de “toți”. Dacă prea mulți zic că nu se poate, sigur nu se va putea schimba “sistemul”. Dacă suficient de mulți cred că se poate, atunci se va putea. Cât de mult se poate schimba ceva, depinde de cât de mulți se implică în proteste, în organizare de presiune civică și în organizare de noi partide politice.

LOGICA COVIDIANĂ: 1. Dacă te îmbolnăvești după prima doză, este pentru că îți lipsește a 2-a doză; 2. Dacă te îmbolnăvești după a 2-a doză, înseamnă că nu trecuseră 21 de zile; 3. Dacă te îmbolnăvești după 21 de zile, vaccinul este pentru a nu te îmbolnăvi grav; 4. Dacă evoluția bolii e gravă, vaccinul este ca să nu mori; 5. Dacă mori, ”niciun vaccin nu e 100% sigur. Este vina asimptomaticului că nu a vrut să se vaccineze”. Și pentru că trăim vremuri excepționale….Producătorul vaccinului nu este responsabil, Guvernul nu este responsabil, nci asistenta care te înțeapă nu este responsabilă. Dar dacă nu-ți injectezi vaccinul TU ești responsabil.

Anca Radu / Active News : Nu putem continua în ritmul nebunesc în care am ajuns să ne zbatem individual și în grupuri mici, fiecare cu prioritățile noastre. Este un zgomot îngrozitor, în care aruncăm fiecare cu ce ne vine la mână înspre autorități, alergând haotic în toate direcțiile. În situația noastră, singura abordare eficientă este forțarea abrogării Legii Nr.55/2020 și blocarea oricărei tentative de a impune interdicții și obligativități sub pretexte medicale, tocmai pentru că încercarea de a reacționa punctual, împotriva fiecărui abuz în parte, e fără spor – mobilizarea noastră este un proces cu o inerție mult mai lentă decât viteza cu care autoritățile pot produce la infinit noi și noi variante de abuz, iar uzura psihică e mereu la noi, nu la ei, cu demoralizarea inerentă. Orice tentativă de a contracara abuzurile pe calea dialogului rațional este exact atât de eficientă cum vedem din primăvara lui 2020 încoace. Toate argumentele noastre solide primesc răspunsuri pentru care îți trebuie mult umor de proastă calitate ca să insiști cu replica și tot atâta inconștiență ca să-ți alimentezi iluziile că vei ajunge la vreun rezultat.
DICTATURILE NU POT FI RESPINSE JURIDIC, ELE TREBUIE RESPINSE ORGANIC, pentru că fiecare așteptare a unui nou termen în instanță este un segment de viață la care am renunțat și care se întoarce împotriva noastră. Utilizarea instrumentelor juridice este pe cât de importantă din perspectivă profesională, pentru instituirea unor bune practici într-un viitor nu tocmai apropiat, la cum arată lucrurile, pe atât de inutilă din perspectiva inerției sociale, pentru că nu vorbim despre un timp de așteptare în care ne oprim și noi, și ei – ba mai rău, nu se oprește nimeni, ci continuăm să ne afundăm cu toții în bezna infernală în care suntem împinși constant. În fond, așa am ajuns unde am ajuns, ACCEPTÂND ȘI AȘTEPTÂND. Ba două săptămâni, ba două luni, ba să treacă “noul val”, ba să apară “vaccinul” miraculos, ba să atingem ținta de “imunizare” ideală – orice bolovăniș intelectual a fost bun pentru noi, ne-am lăsat puși în poziție de așteptare, când noi suntem de fapt în tren și începem să vedem tot mai clar spre ce ne ducem. Problema noastră e să oprim trenul cu totul, nu să rupem scaunele, nici să ne aruncăm bagajele pe geam ca să rămână măcar ele mai aproape de casă. Tot ce ne mai lipsește acum e ca peste țintele lor tot mai îndepărtate, cu obiective tot mai absurde, care ne țin într-o anestezie generală continuă, să ne mai luăm și noi unele suplimentare, așteptând termene în instanță pentru soluționări irelevante practic din motive de tardivitate în raport cu efectele deja produse sau proceduri parlamentare întrebuințate în manieră originală. Tare mă tem că în raliul acesta confuz pentru redobândirea libertății ne dărâmăm unii pe alții – ar fi mai eficient ca în loc să grăbim pasul în fața fiecărei noi amenințări venite din partea autorităților să ne oprim toți deodată, să se facă liniște. O liniște din care să se audă clar și tare un singur obiectiv: ABROGAREA LEGII NR.55/2020 ȘI ELIMINAREA ORICĂROR INTERDICȚII ȘI OBLIGATIVITĂȚI IMPUSE SUB PRETEXTE MEDICALE. Adică desființarea lagărului sanitar în care am intrat singuri făcând exact ceea ce facem și acum: lăsându-ne atenția confiscată cu tot felul de absurdități plecate de mult din perimetrul democrației și al bunului-simț. În timp ce noi ne punem toată energia și toată știința în slujba acțiunilor individuale și a mișcărilor civice cu obiective punctuale, peste noi se lasă etapa cea mai dură a dictaturii sanitare, cea în care sărăcia va obliga la măsuri de o violență cum nu vă imaginați. Pentru că acesta este prețul timpului pierdut în detalii, fie și semnificative. “Și pe colivia mică/ Șade colivia mare.”

Piperea facebook.com : “Dacă această lege – fantomă a codului QR este votată și promulgată, nu se mai poate face nimic preventiv. Doar post-factum s-ar mai putea imagina, adică litigii de muncă pentru concediere pentru motiv de lipsă a codului QR. Până atunci, o grevă, un boicot în masă, un protest care să înconjoare Parlamentul ar putea “ajuta” parlamentarii să nu voteze o lege care va duce la sancționarea și segregarea pe criterii de suspiciune de boală a două treimi din popor. Și sindicatele ar putea ajuta. Din păcate, însă, asta nu se va întâmpla. Minoritatea gălăgioasă și violentă care ne vrea înțepați pe toți și marcați cu codul QR va determina majoritatea tăcută să se supună. Mă refer la profesori, părinți, medici, jurnaliști, avocați, magistrați etc., care au reușit să ne facă pe toți medievali și inculți, inclusiv pe cei care se opun dictonului medieval “crede și nu cerceta”, la mare modă azi. Și după intrarea în vigoare acestei legi – fantomă se va putea lupta în același mod, numai că ideea de semnalizare a virtuții prin codul QR este acum în “patrimoniul” de idei și credințe cu care omul s-a obișnuit și pe care le consideră normale. Din nefericire omul s-a obișnuit cu ideea că liberul arbitru nu există, că drepturile și libertățile nu sunt de la Dumnezeu, ci de la puterea lumească, efemeră, putere care e de acord, în mărinimia sa, în marea sa pricepere, să ne dea înapoi cu țârâita și condiționat, anumite drepturi și libertăți, dar numai până la viitoarea criză, când alt îngheț și alt întuneric vor fi justificate de necesitatea asigurării “siguranței” noastre. Noi, furnicile.”

Noiembrie 2021: Varianta scurta, ca cea lungă nu este înțeleasă de toată lumea. Proiect lege certificat conform amendamente PNL și PSD:
1. certificat digital național (QR) este introdus pe perioada nedeterminata, indiferent daca avem stare de alerta sau nu, indiferent daca avem cazuri in tara sau nu
2. certificatul digital (QR) trebuie să îl prezinți obligatoriu ca să mergi la muncă sau să intri în sediul vreunei unități publice sau private, atât pentru copii, cât și pentru adulți. Adică: – dacă nu îl ai nu poți să mergi la muncă; – fără certificat copilul nu poate să meargă la școală sau la facultate; – fără certificat nu intri în spital; – fără certificat nu intri în magazin; – fără certificat nu intri în biserică; – fără certificat nu mai intri în sediul niciunei societăți ca și client sau angajat; – fără certificat nu mai intri nicăieri; – fără certificat nu mai poți să intri în Parlament, chiar dacă ești senator sau deputat. Cine te lasă să intri fără certificat își ia amendă cuprinsă între 10.000 lei și 100.000 lei. Numai cei din puterea judecătorească (judecători, procurori etc) vor putea să meargă la muncă fără certificat. Putem să intrăm numai în sediile puterii judecătorești fără certificat (judecătorii, tribunale, curți de apel, parchete etc.)
3. Testarea gratuită va fi numai 1 sau 2 luni (10 teste gratuite pe luna), dupa care testarea o vom face pe banii noștri. Chiar si cele 10 teste gratuite din prima luna pot rămâne numai pe hartie, daca statul nu decontează. Dacă ai contraindicații pentru vaccinare, testarea va fi gratuita. E posibil sa ramana tot pe hartie, daca statul nu ofera sau nu deconteaza testele gratuite, dar tu trebuie sa prezinti certificatul de testare ca sa ai acces oriunde.
4. Daca nu prezinți certificat când te duci la muncă, ți se suspendă automat contractul de muncă câte 30 zile până îl prezinți.
5. Daca nu esti vaccinat si te hotarasti sa te vaccinezi, ți-ar plăti statul testarea până când ajungi la schema completă de vaccinare (pe hârtie, că în realitate poate să nu se întâmple).
6. Poți să te plângi instanței că ți s-a suspendat contractul de muncă și să câștigi numai dacă este o eroare (dacă aveai certificat și a zis angajatorul că nu ai). Dacă în realitate nu ai avut certificat ți se va respinge acțiunea și contractul rămâne suspendat pentru că așa zice legea și judecătorul nu poate să treacă peste lege.
Concluzii: – se va impune vaccinarea obligatorie indirectă (dacă nu ai bani să te testezi, va trebui să te vaccinezi). Certificatul va fi folosit pe termen nedeterminat NU ARE LEGATURA ACEST CERTIFICAT CU TRANSMITEREA VIRUSULUI

Am stat 2 săptămâni cu pagina asta deschisa pe calculator, mi-a parut initial absolut aiurea, o gogomănie conspiraționistă dar cu fiecare zi care trece acest scenariu nu mai pare asa de imposibil. Si daca e ceva cat de cat adevarat in toate astea ???
Noua Ordine Mondială pentru IDIOȚI – Sau cum să înțeleagă ceea ce întâmplă în acest moment! Despre cele 7 etape care sunt programate (3 sunt deja terminate și a 4a este acum în curs de desfăsurare…)

Le NOM pour les Nuls-2

FAZA 1 – Simularea unei amenințării și crearea fricii. (decembrie 2019 – martie 2020)

 • Punerea în scenă a unei pandemii în China.
 • Uciderea a zeci de mii de bătrâni.
 • Umflarea numărului de cazuri și decese.
 • Poziționarea vaccinării încă de la început ca fiind singura soluție.
 • Concentrarea totală a atenției asupra lui Covid-19.

Rezultat, panică (aproape) generală

Le NOM pour les Nuls-3

FAZA 2 – Semănarea discordiei și a dezbinării. (martie 2020-decembrie 2020)

 • Impunerea măsurilor coercitive inutile, liberticide și măsuri neconstituționale.
 • Paralizarea comerțului și a economiei.
 • Observarea supunerii unei majorități și a rezistenței unei minorități rebele.
 • Stigmatizarea rebelilor și crearea unei diviziuni orizontale.
 • Cenzurarea liderilor dizidenței.
 • Pedepsirea nesupunerii.
 • Generalizarea testelor PCR.
 • Crearea confuziei între cazuri, infectați, bolnavi, spitalizați și morți.
 • Descalificarea tuturor tratamentelor eficiente.
 • Menținerea speranței unui vaccin care să salveze vieți.

Rezultat: Exasperare, nerăbdare, dezbinare.

Le NOM pour les Nuls-4

FAZA 3 – Aducerea unei soluții perfide și mortale. (decembrie 2020 – iunie 2021)

 • Justificarea menținerii măsurilor coercitive prin eșecul de a atinge pragul de imunitate a turmei.Propunerea unui vaccin gratuit pentru toți.
 • Promiterea protecției și a revenirii la normalitate.
 • Stabilirea unui obiectiv de imunizarea turmei.
 • Simularea redresării parțiale a economiei.
 • Ascunderea statisticilor privind efectele secundare și decesele cauzate de injecții.
 • Prezentarea efectelor secundare ale injecțiilor ca efecte „naturale” ale virusului și ale bolii.
 • Recuperarea noțiunii de variantă ca fiind o mutație naturală a virusului.
 • Justificarea menținerii măsurilor coercitive prin eșecul atingerii pragului imunității de turmă.
 • Sancționarea profesioniștilor din domeniul sănătății pentru exercitarea ilegală a îngrijirii și a vindecării.

Rezultat:îndoieli și sentimente de trădare în rândul vaccinaților, descurajare în rândul opozanților.

Le NOM pour les Nuls-5

FAZA 4 – Instalarea codul Apartheid și codului QR (iunie 2021-octombrie 2021)

 • Organizarea voluntară a penuriei generale.
 • Impunerea pașaportului de vaccinare (cod QR), recompensând vaccinații, pedepsind nevaccinații.
 • Crearea unui Apartheid al privilegiaților împotriva celorlalți.
 • Retragerea dreptului de a lucra sau studia celor nevaccinați.
 • Retragerea serviciilor de bază celor nevaccinați.
 • Impunerea testelor PCR plătite nevaccinaților.

Rezultat: prima etapă a controlulului digital, sărăcirea opozanților.

Le NOM pour les Nuls-6

FAZA 5 – Stabilirea haosului și a legii marțiale. (noiembrie 2021 – martie 2022)

 • Provocarea exploziei penuriei bunurilor și alimentelor.
 • Provoacă oprirea economiei reale și închiderea fabricilor și întreprinderilor.
 • Lăsarea șomajului să explodeze.
 • Impunerea celei de a treia doză de vaccin (rapel).
 • Reluarea asasinării bătrânilor care sunt încă în viață.
 • Impunerea vaccinării obligatorii pentru toți.
 • Amplificarea mitului variantelor, al eficacității vaccinurilor și a imunității de turmă.
 • Diabolizarea anti-vacciniștilor învinuindu-i pentru decese.
 • Arestarea liderilor opoziției.
 • Impunerea identității digitale pentru toți (cod QR): certificat de naștere, carte de identitate, pașaport, permis de conducere, card de asigurare de sănătate…
 • Instaurarea legii marțiale pentru a supune opoziția.

Rezultat: a doua etapă a controlului digital. Arestarea sau eliminarea adversarilor.

Le NOM pour les Nuls-7

FAZA 6 – Anularea datoriilor și dematerializarea (eliminarea) banilor (martie 2022 – septembrie 2022)

 • Declanșarea prăbușirii economice, financiare și bursiere, prăbușirea băncilor.
 • Salvarea pierderilor băncilor folosind conturile clienților lor.
 • Declanșarea „Marii Resetări”.
 • Dematerializarea monedei (moneda digitală) .
 • Anularea datoriilor, împrumuturilor și a ipotecilor.
 • Impunerea portofelului digital. (Digital Wallet)
 • Confiscarea bunurilor imobiliare și a terenurilor.
 • Interzicerea tuturor medicamentelor (remediilor) la nivel mondial.
 • Confirmarea obligativității vaccinării semestriale sau anuale.
 • Impunerea raționalizării alimentelor și a unui mod de alimentație pe baza Codex Alimentarius.
 • Extinderea măsurilor la țările emergente.

Rezultat: a treia etapă a controlului digital. Extinderea N.O.M. pe întreaga planetă.

Le NOM pour les Nuls-8

FAZA 7 – Generalizarea creditului social și a controlului integral. (din septembrie 2022)

 • Generalizarea unui sistem de credit social pe baza modelului chinezesc.
 • Implementarea sistemelor de control și monitorizare.
 • Militarizarea societății.
 • Eliminarea definitivă a adversarilor.
 • Activarea controlului bio-numeric al gândurilor, emoțiilor, fiziologiei și comportamentului.
 • Activarea genocidului cu ajutorul unor bio-nano-obiecte implantate.

Rezultat: a patra etapă a controlului digital. Genocidul, sclavia, zombificarea, sfârșitul aproape a întregii umanități.

Le NOM pour les Nuls-9

PLANUL NOII ORDINI MONDIALE SIMPLIFICAT

 • Pandemie.
 • Variante.
 • Vaccinarea obligatorie.
 • Pașaportul de vaccinare.
 • Penurie mondială.
 • Atacuri cibernetice false.
 • LEGEA MARȚIALĂ.
 • Dispariția banilor fizici.
 • Venitul universal.
 • Credit social.
 • Transumanism.
 • SUPUNEREA COMPLETĂ.

About Alex Imreh

http://www.aleximreh.ro http://www.facebook.com/alex.imreh 0742-669918
This entry was posted in 2021 and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s