Mercurul-Legatura dintre vaccinuri si autism-1 din 100 copii americani sufera de autism-Cazurile de autism in SUA au crescut de peste 2700 ori din 1991-Vaccinul impotriva gripei porcine contine de aprox. 25000 ori mai mult mercur fata de considerata nedaunatoare!


bucovinaprofunda.wordpress.com/2011/01/20/confirmare-a-legaturii-vaccin-autism 

WASHINGTON, DC – Un nou studiu publicat în „Journal of the Neurological Sciences“ jurnalul oficial al World Federation of Neurology, care este o organizaţie non-guvernamentală afiliat Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, asociază mercurul din vaccinuri (Tiomersal) cu autismul şi alte afecţiuni de dezvoltare neurologică.   (Young HA, Geier DA, Geier MR. Thimerosal exposure in infants and neurodevelopmental disorders: An assessment of computerized medical records in the Vaccine Safety Datalink. J Neurol Sci. 2008 May 14. [Epub ahead of print] Article available at: http://www.pharmalot.com/wp-content/uploads/2008/05/thimerosal-vaccine-study.pdf)

Acest studiu reprezintă 6 ani de eforturi ale cercetătorilor independenţi de a putea accede la datele ţinute secret în  Vaccine Safety Datalink (VSD) de către Centrul american pentru prevenţia şi contolul bolilor (celebrul CDC). În 2003 Comitetul guvernamental pentru reformă al Casei reprezentanţilor din USA a solicitat „… accesul pentru cercetătorii independenţi la banca de date „Vaccine Safety Datalink“ datorită nevoii studierii şi validării independente a studiilor CDC în privinţa expunerii copiilor la mercurul conţinut în vaccinuri şi la cercetarea legăturii acestuia cu autismul.“  Oricum, analiza unora dintre datele aflate în foarte bine păzita bancă de date VSD, care documentau otrăvirea cu mercur a generaţii de copii americani, nu a fi fost posibilă fără intervenţia liderilor Congresului, a părinţilor copiilor autişti şi a expeţilor juridici. Ironia este că doar câţiva cercetători independenţi au avut şi aşa dreptul să acceseze acest nivel restrictiv al băncii de date VSD, în ciuda faptului că proiectul VSD este finanţat cu sute de milioane de dolari din banii plătitorilor de impozite.

Noul studiu, condus de Dr. Heather Young, Ph.D., profesor de epidemiologie la Universitatea de servicii şi sănătate publică George Washington, a examinat înregistrările vaccinărilor susţinute de CDC a 278.624 de copii, născuţi între 1990-1996. În acest studiu s-a calculat media expunerii la mercur a copiilor care au suportat vaccinările de rutină cu vaccinuri care conţineau Tiomersal, în funcţie de anul naşterii, şi în ceea ce priveau vaccinările efectuate în primul an de viaţă. După calcularea expunerii medii la mercur în funcţie de anul naşterii, studiul a estimat prevalenţa diferitelor diagnostice medicale stabilite pentru copiii din fiecare an examinat.

Prelevanţa ratei de autism şi a altor afecţiuni de dezvoltare neurologică a fost corelată cu media expunerii la mercur a copiilor: creşterea/descreşterea nivelului de expunere la mercur a copiilor vaccinaţi cu vaccinurile de rutină care conţineau Tiomersal rezuta în tendinţa de creştere/descreştere a ratei diagnosticelor respective. Prin contrast, rezultatele medicale presupuse a nu fi corelate cu mercurul, nu se corelau cu media nivelului de expunere la mercur datorată vaccinurilor cu Tiomersal.

În funcţie de diferitele afecţiuni specifice de dezvoltare neurologică, autism, spectrul afecţiunilor autistice, ticuri, perturbări emoţionale, deficit de atenţie şi hiperactivitate, precum şi dificultăţi de învăţare, riscul general de autism şi afecţiuni de dezvoltare neurologice observat era semnificativ mai mare, între 2 până la 6 ori, în cazul unei expuneri de 100 de micrograme de mercur. Pentru autism în sine, riscul general era de circa 2,5 ori mai mare la o expunere de 100 micrograme de mercur.

Aceste rezultate demonstrează că suspiciunile celor din Comitetul de reforma guvernamental erau corecte: „ … studiile conduse sau găsite la CDC care petindeau o lipsă de legătură între autism şi daunele produse de vaccinare erau slab concepute, slab conduse (efectuate) şi erau fundamental (grav) viciate. Graba CDC-ului de a sprijini şi promova astfel de cercetări reflectă un conflict filozofic în privinţa modului în care sunt privite teoriile şi datele clinice relatate ca reacţii adverse la vaccinare.“

Cercetarile în banca de date a VSD vor continua, dacă nu cumva între timp va fi emisă vreo nouă lege de „ascundere a datelor“.


bucovinaprofunda.wordpress.com/mercury-autism-and-the-global-vaccine-agenda  Mercury, Autism and the Global Vaccine Agenda – dr. David Ayoub, M.D

O conferinţa şocantă cu dovezi statistice şi medicale despre:

– existenţa unor cantităţi enorme de sare de mercur (timerosal) în vaccinuri, cantitate declarată de producătorii înşişi , exprimată în unităţi de măsură improprii pentru a părea cantitate neglijabilă; 0,01% zic ei, când ar trebui să exprime mercurul în “parts per billion” (ppb), unitate în care concentraţia maximă admisă este de 2 ppb în apa potabilă, iar într-o doză de vaccin este în cantitate de 100.000 ppb (echivalentul lui 0,01%). Cand un deseu are mai mult de 200 ppb mercur este considerat deseu toxic si necesita conditii speciale de evacuare, stocare si transport, iar daca un vaccin are 100.000 ppb timerosal (aprox. 50.000 ppb mercur) vi se pare normal sa-l injectam in copiii nostri?

– efectele clinice ale intoxicaţiilor cronice cu mercur, efectul cumulativ al administrării mercurului prin vaccinuri

– corelaţii statistice între mercurul din vaccinuri şi incidenţa autismului: primul caz de autism este descris în 1932, mercurul s-a introdus în vaccinuri în 1931; după introducerea pe scară largă în anii 60-70 incidenţă autismului a crescut de la un caz la sută de mii de oameni, la un caz la 150 de oameni în 2005; comunităţile ce au refuzat vaccinarea nu au nici un caz de îmbolnăvire de autism (în 20.000 de Amish nevaccinaţi, nu există autism.)

– dovezi medicale (biochimice şi clinice) ce arată că autismul este o formă de reacţie la mercur ce apare la foarte mulţi copii expuşi la mercurul vaccinal.

– tratamentul cu chelatori de mercur (EDTA, Zeolit) arată scăderea mercurului intra tisular, creşterea excreţiei de mercur, îmbunătăţiri spectaculoase ale condiţiei neuro-psihice ale pacientului (un caz menţionat , după tratamentul de 6 luni cu chelatori de mercur, copilul a început să vorbească)

– cine implementează la scară mondială vaccinuri, ce interese au?

– legătura între campania mondială de vaccinare şi mişcarea mondială de control al populaţie, prin sterilizări făţise şi ascunse, debilizari fizice şi psihice, controlul naşterilor, promovarea distribuirii gratuite a anticonceptionalelor, vaccinurile anti-sarcină, promovarea ideilor malthusiene în mass-media, educaţie, instituţii publice.

– multe alte date, statistici, informaţii oficiale, studii clinice, biochimice.


pentruviatacluj.ro/articole-si-scrisori/37-vaccinurile-la-copii-cresc-frecventa-autismului 

Paul Joseph Watson. PrisonPlanet.com, Luni, 5 Octombrie, 2009
Autism Explodes As Childhood Vaccines Increase

http://www.infowars.com/autism-explodes-as-childhood-vaccines-increase/
Cazurile de austism la copii s-au dublat din 2003 arata un studiu guvernamental, subliniind inca o data legatura directa dintre continutul in mercur si tulburarile cerebrale. In acest timp milioane de parinti isi dau acordul in vederea injectarii copiilor lor cu vaccinul anti-gripa porcina care contine timerosal.
US News & World Report arata ca “in timp ce cercetarile in general sugereaza ca unul din 150 copii americani sufera de autism, un nou studiu guvernamental estimeaza ca de fapt un copil din 91 ar avea autism.”
“Studiul publicat in fascicula din octombrie a revistei Pediatria estimeaza ca 110 din 10000 copii americani va fi diagnosticat la un moment dat cu o forma de autism. Asta inseamna ca 673000 de copii au deja autism.”
Afirmatiile facute de CDC (Centrul pentru Controlul Imbolnavirilor) si Institutul de Medicina (afirmatii facute pe baza unui studiu menit sa musamalizeze dovezile deja existente) cum ca timerosalul, un adjuvant pe baza de mercur, nu cauzeaza autism au fost respinse cu hotarire de medici si oameni de stiinta de prestigiu.
Epidemiologistul Tom Verstraeten si dr. Richard Johnston (imunolog si pediatru la Universitatea Colorado) au concluzionat ca timerosalul este de fapt responsabil pentru cresterea numarului cazurilor de autism dar afirmatiile lor au fost respinse de CDC.
Cazurile de autism in SUA au crescut de peste 2700 ori din 1991, anul in care numarul vaccinurilor la copii s-a dublat. De atunci numarul imunizarilor nu face decit sa creasca. Numai unul in 2500 de copii aveau autism inainte de 1991 iar acuma unul in 91 copii au aceasta boala, in timp ce acum 6 ani era un copil in 150 cu probleme de autism.
Un articol de dr. Mark Geier aparut in Jurnalul medicilor si chirurgilor americani a aratat ca cercetarea IOM (??) este eronata deoarece se bazeaza pe un studiu danez al lui Anders Peter Hviid care nu ia in calcul faptul ca in SUA copii sunt injectati cu vaccinuri continind o doza mult mai mare de mercur decit in Danemarca.
“La un continut ridicat de timerosal este clar ca exista o relatie de cauzalitate (intre continutul de mercur si numarul cazurilor de autism) iar noi (in SUA) avem vaccinuri cu continut ridicat in mercur. Studiile respective (bazate pe cele daneze) nu sunt relevante, nu zic ca sunt gresite dar li se pot aduce multe critici. Pur si simplu nu sunt relevante pentru situatia din SUA” declara Geier. Studiul lui Geier arata ca utilizarea veccinurilor cu timerosal duce la cresterea frecventei tulburarilor neurologice la copii.
Dr. Rashid Buttar care a pus la punct un nou tratament al copiilor autisti bazat pe indepartarea mercurului din organismul acestora afirma ca, concluziile Institutului de Medicina cum ca autismul nu are a face cu prezenat mercurului in vaccinuri demonstreaza “absenta dorintei de a descoperi adevarul stiintific la nivelurile cele mai inalte.”
Cind 31 de copii cu autism si-au revenit printr-un tratament transdermal care implica detoxifierea organismului de metale grele, inseamna ca autismul e probabil provocat de metale grele” arata dr. Bob Nash presedinte al ABCMT (Comitetul American de Toxicologie Clinica a Metalelor Grele) in legatura cu tratamentul dr. Buttar.
In 1977, un studiu rusesc a aratat ca adultii expusi la etil de mercur (mercurul din timeorsal) sufereau de leziuni la nivelul creierului multi ani mai tirziu. Studii despre intoxicatiile cu timerosal arata ca acesta duce la necroza tubulara, injurii la nivelul sistemului nervos (…), coma si moarte. Pe baza acestor studii Rusia a exclus timerosalul din vaccinurile pentru copii in 1980. Danemarca, Austria, Japonia, UK, Tarile Scandinave au interzis acest conservant” scrie Dawn Prate.
Mercurul este clasificat de catre Departamentul Apararii ca si material periculos care poate cauza moartea daca e inghitit, inhalat sau absorbit prin piele iar emisiile de mercur industriale sunt acum limitate prin lege deoarece “cauzeaza leziuni la nivelul creierului si sistemului nervos, sunt deosebit de periculoase pentru fetusi si copii mici”.
Cu toate astea CDC crede ca e in regula sa injectezi mercur copiilor! Cu toate ca timerosalul si mercurul cauzeaza ingrijorare celor in drept, timerosalul este inclus ca adjuvant in vaccinul anti-gripa porcina care e pe cale de a fi administrat in saptaminile viitoare. “O parte din vaccin va fi depozitat in fiole continind timerosal, un aditiv antibacterian care contine mercur” raporta Washington Post intr-un articol in care se discuta care vor fi categoriile de populatie care vor primi mai inti vaccinul. Intr-adevar, vaccinul impotriva gripei porcine contine de aprox. 25000 ori mai mult mercur fata de considerata nedaunatoare! Cam 12000 copii americani au fost folositi ca si cobai pentru testarea noului vaccin care contine si squalena (un alt ingredient periculos) care a cauzat sidromul razboiului din golf si numeroase alte disabilitati.
Squalena “a contribuit la o cascada de reactii numite sindromul razboiului din golf. Soldatii au dobindit artrita, (…), iritatii ale pielii, iritatii determinate de sensibilitatea la lumina, oboseala cronica, dureri de cap, pierderea parului, leziuni ale pielii (care nu se mai vindeca), ulcere, ameteli, slabiciune, pierderi de memorie, tulburari emotionale, spasme, probleme neuropsihice, tulburari tiroidiene, anemie, (…), lupus, scleroza multipla, (..), diaree cronica, transpiratii nocturne si febra de grad redus” arata dr. Viera Scheibner.
Companiile farmaceutice nu vor fi trase la raspundere pentru eventualele leziuni cauzate de programul de vaccinare in masa deoarece guvernul le-a garantat imunitate in fata legii.


mamanatura.ro/product_info Squalene (squalena) pura – (Ulei din Ficat de Rechin de mare adancime) 1000mg/60 cps – Producator: ORGANIKA !?!?!

razbointrucuvant.ro/recomandari/2009/09/18/despre-vaccinul-h1n1-cu-mercur-si-squalena-impus-femeilor-insarcinate/ 

“E o nebunie ce se întâmpla. In timp ce noile descoperiri in legătura cu vaccinul antigripal H1N1 pun din ce in ce mai mult sub semnul întrebării calitatea lui si cat de sigur este, acum, mai nou, se vrea ca femeile însărcinate perfect sănătoase sa fie vaccinate cat mai repede posibil. Asta înseamnă ca cei mai vulnerabili dintre toți – copiii nenăscuti vor fi expusi unui vaccin foarte puțin testat.

De curând a fost publicat un articol in ziarul britanic Lancet avand ca sursa CDC (Centers for Disease Control and Prevention – Centrul de Control si Prevenire a bolilor) care spune:“Imediat ce va fi  produs, vaccinul va constitui o componenta esentiala in lupta pentru sănătate împotriva acestei gripe, iar directivele Statelor Unite plaseaza femeile insarcinate in grupul de maxima prioritate pentru administrarea acestui vaccin“. De notat aceste cuvinte din declaratieimediat ce va fi produs”. Cuvintele potrivite ce trebuiau sa apară: imediat ce este testat ca fiind sigur” nu sunt de găsit.

Denver Post a publicat recent un articol al Doctorului Keiji Fukuda, seful OMS (Organizatia Mondiala a Sanatatii) pe probleme de gripa care atrăgea atentia asupra potentialelor pericole ale vaccinurilor netestate (însă nu a prea criticat viteza vertiginoasa adoptata de Europa in promovarea vaccinurilor împotriva H1N1). Mai mult decât atât, la întâlnirea tinuta de Comitetul de Vaccinuri si Produse Biologice al Administratiei Alimentatiei si Medicatiei (FDA – Food and Drug Administration) s-a afirmat cavaccinul contra H1N1 va contine mercur prin continutul de conservant pe nume thimerosal.

Da, acelasi thimerosal ce a fost interzis in vaccinele antigripale in California si alte state incepand cu 2004. Motivul? Toxina de mercur a fost pusa in legătura cu o serie de ingrijorari privitoare la sănătate – inclusiv acelea ca thimerosalul a cauzat sau a contribuit la “epidemia” actuala de autism. Este acesta un fapt absolut stiintific? Nu, chestiunea este inca supusa controverselor, dar un fapt este sigur, thimerosalul contine mercur. Si chiar mult mai important este ca vaccinarea femeilor insarcinate cu aceasta substanta nu este un lucru bun. De fapt pe site-ul Agentiei de Protectie a Mediului (EPA) poti citi ca “printre factorii care determina severitatea efectelor secundare ale mercurului asupra sanatatii este si vârsta persoanei expuse, fetusul fiind cel mai in pericol.

Alte franturi de informatii destul de îngrijorătoare despre vaccine au fost scoase la iveala recent. Un editorial din Lancet sugerează ca orice plan al Statelor Unite de a se baza pe vaccinele antigripale va cauza o lipsa a ingredientelor care vor afecta numărul de vaccine ale altor tari. Solutia pentru producătorii de vaccine care sa le permita acestora sa producă in continuare ar putea fi adăugarea unor ingrediente ajutătoare, adjuvanti. Conform stirilor de ultima ora site-ul Bloomberg raportează ca acesti adjuvanti din vaccinul H1N1 nu ar fi fost niciodată aprobati pentru vaccinele antigripale in Statele Unite si niste studii chiar arătară ca ele pot ataca sistemul imunitar la soareci. Cu toate acestea pe data de 7 iulie, intr-un anunt nu foarte cunoscut de multi, OMS recomanda ca acesti adjuvanti sa fie folositi pentru mărirea productiei de vaccine peste tot in lume.

“Era autismului” (The Age of Autism), un ziar online care este dedicat “epidemiei” de autism a punctat câteva probleme importante  legate de acesti adjuvanti. Site-ul arata ca pentru noile vaccine antigripale Comitetul de Vaccinuri si Produse Biologice nu a avut informatii suficiente despre cat de buni sunt acesti adjuvanti. Este ingrijorator ca acesti adjuvanti propusi (AS03 si MF59) sunt pe baza de ulei de squalena iar studiile sugerează ca expunerea  la aceste uleiuri este asociata cu productia automata de auto-anticorpi si a bolilor autoimune. Mai mult, cativa veterani s-au plâns ca squalena ca adjuvant e cauza Sindromului„Razboiul din Golf”.

Potrivit articolului din Lancet, motivul invocat pentru aplicarea vaccinarii împotriva H1N1 in randul femeilor gravide sănătoase este acela ca intre 15 aprilie si 18 mai au fost 34 de cazuri de gripa H1N1 confirmate sau probabile (asta de fapt înseamnă ca, de fapt, nu au fost stiintific confirmate deloc ca fiind H1N1) la femeile însărcinate din Statele Unite raportate la CDC. 11 din acestea (32%) au fost spitalizate. Rata spitalizării este de 4 ori mai mare decât a populatiei normale. Dar autorii articolului recunosc ca acest număr ridicat al cazurilor de spitalizare a femeilor cu gripa H1N1 ar putea fi un simplu rezultat al faptului ca medicii aproba mai repede spitalizarea unei femei însărcinate decât a oricărui altcuiva din randul populatiei generale, care are exact aceleasi simptome. Asa ca nu este nici o dovada clara ca femeile însărcinate sunt mai vulnerabile la acest virus decât altii.

Da, au fost 6 cazuri de deces la femeile însărcinate din Statele Unite suspecte de H1N1 intre15 aprilie si 16 iunie 2009. Toate însă au dezvoltat pneumonie si, ulterior, sindrom de insuficienta respiratorie acută. Dar unde sunt datele care sa arate daca ele sufereau cumva si de alte boli? Care era starea lor generala de alimentatie si de sănătate? Au avut alte infectii înainte de a avea gripa? Oare chiar au murit din cauza gripei H1N1?

Concluzie: Exista, de fapt, mai multe întrebări decât răspunsuri in legătura cu H1N1. Sa faci tot felul de presupuneri, inclusiv pe aceea ca femeile însărcinate sănătoase si copiii lor nenăscuti isi vor fi proteja sanatatea fiind expusi unui vaccin netestat, cu consecinte pe termen lung necunoscute, este pur si simplu ceva irational. Da, virusul H1N1 poate suferi mutatii serioase si poate sa evolueze in ceva periculos. Dar este important sa nu uitam ca, in acest moment, acest virus da nastere la o gripa relativ usoară”.

About Alex Imreh

0742669918
This entry was posted in Otravuri, Revolucion and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

1 Response to Mercurul-Legatura dintre vaccinuri si autism-1 din 100 copii americani sufera de autism-Cazurile de autism in SUA au crescut de peste 2700 ori din 1991-Vaccinul impotriva gripei porcine contine de aprox. 25000 ori mai mult mercur fata de considerata nedaunatoare!

  1. Pingback: Substantele Medicamentoase De Sinteza Si Efectele Secundare!

Leave a comment